ΜΠΑΣΚΕΤ

Φουλ για την 6η νίκη ο Αρης στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό με Χάγκινς και πίστη (17.00, PRESSARIS LIVE)

Μία καλή είδηση προέκυψε χθες για τον Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League  και φυσικά η καλή ψυχολογία θα είναι μια ακόμη θετική παράμετρος στη σημερινή μάχη με τον Ιωνικό.

Η αποστολή αναχώρησε χθες για την Αθήνα, όπου (17:00, PRESSARIS LIVE) θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League και σε αυτήν θα βρίσκεται ο Τζος Χάγκινς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει έπειτα από απουσία τριών αγώνων.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αγώνα με τον Ιωνικό: «Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Στο φετινό πρωτάθλημα όλοι οι αγώνες κρίνονται απαιτητικοί.

Ο Ιωνικός έχει μία ομάδα με έμπειρους γηγενείς παίκτες, όπως επίσης και ξένους που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Διαθέτει ένα σύνολο το οποίο λειτουργεί καλά και στις δύο άκρες του παρκέ και ιδιαίτερα στην επίθεση. Επιπλέον, από μόνη της η έδρα του Ιωνικού δημιουργεί πρόβλημα στους αντιπάλους.

Σε περίπτωση νίκης ο Αρης θα φτάσει ακόμη πιο κοντά στην τετράδα.

Διαιτητές θα είναι οι Παπαπέτρου, Κάρδαρης και Αγραφιώτης Ιωάννης.Η τελευταία προπόνηση έγινε χθες στο ΣΕΦ.

To Top