ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτέλους… γήπεδο για τους παίκτες του Άρη! Εργομετρικά και προπονήσεις από σήμερα

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη αλλά και οι υπόλοιποι των ομάδων της Super League 1 επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Οι “κιτρινόμαυροι” προπονήθηκαν για τελευταία φορά στις 13 Μαρτίου, όταν και ανακοινώθηκε η μετάθεση των αγώνων για τα πλέι οφ λόγω κορωνοϊού.

Έκτοτε, μόνο προπονήσεις κατ΄οίκον για τους ποδοσφαιριστές που… 52 μέρες μετά, οι οποίες συμπληρώθηκαν χθες, θα πατήσουν πάλι… γρασίδι!

Εστω και χωρισμένοι σε γκρουπ των 6-8 ποδοσφαιριστών, θα προπονηθούν στο Νέο Ρύσιο προκειμένου να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το σίγουρο είναι πως όλος ο Μάιος θα είναι μήνας προετοιμασίας για τις ομάδες της Super League, που έπειτα από αυτή την απραξία και την καραντίνα, θέλουν το λιγότερο τρεις εβδομάδες οι παίκτες για να φτάσουν σε ένα αξιόλογο επίπεδο.

Η χθεσινή ενημέρωση της ΠΑΕ, ανέφερε: «Η ώρα για την επιστροφή στις προπονήσεις έφτασε… Μετά από σχεδόν δύο μήνες τα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου είναι έτοιμα για να υποδεχτούν από αύριο το πρωί και πάλι τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι θα προπονούνται ατομικά με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο για την ασφαλέστερη επιστροφή στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας για το προσεχές διάστημα, οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε τέσσερα ολιγομελή γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις, που θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες (θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών για το κάθε γκρουπ), θα ξεκινούν νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνονται το μεσημέρι.

Παράλληλα από αύριο, Τρίτη, θα γίνονται εργομετρικές και σωματομετρικές εξετάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος της εβδομάδας».

To Top