«Νεκρός» παίκτης της Σάλκε από το 2016 εμφανίστηκε ζωντανός!

Απίστευτη αλλά αληθινή φαίνεται η ιστορία πρώην παίκτη της Σάλκε, ο οποίος αν και θεωρήθηκε νεκρός το 2016, εμφανίζεται πλέον ζωντανός ως εργαζόμενος σε εργοστάσιο της κοιλάδας του Ρουρ.

Πρωταγωνιστής σε μια ιστορία βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας έχει γίνει ο Χιανίκ Καμπά.

Ο Κονγκολέζος άλλοτε αριστερός μπακ που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της Σάλκε το 2003 είχε βρεθεί νεκρός στην πατρίδα του στις 6 Ιανουαρίου του 2016 μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά προς έκπληξη όλων φαίνεται πως παραμένει στη ζωή.

Δημοσίευμα της «Bild» συγκεκριμένα αναφέρει πως ο 33χρονος πλέον άνδρας έχει εντοπιστεί σε εργοστάσιο ενεργειακής εταιρείας της κοιλάδας του Ρουρ, με τις πιθανότητες να γέρνουν προς το σενάριο η σύζυγος του να προσποιήθηκε τον θάνατό του για να λάβει τα χρήματα της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία μετά το τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα ανέφερε η δικηγόρος Ανέτ Μίλικ στο γερμανικό Μέσο, ο Καμπά είχε παραμεληθεί από τους φίλους του μετά το περιστατικό στο Κονγκό χωρίς τα επίσημά του έγγραφα, την ταυτότητα, τα χρήματα και το κινητό του. Έτσι, ο κύκλος γύρω από την υπόθεση αναμένεται να ανοίξει ξανά και από τις γερμανικές Αρχές.

To Top