ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση για το εύκολο γκολ και ο Μπερτόγλιο…

Ο Άρης γνώρισε την δεύτερη σερί του εντός έδρας ήττα, όντας αναποτελεσματικός επιθετικά και ακίνδυνος από τον άξονα.

Οι πολλές χαμένες τελικές προσπάθειες του Άρη, ανέδειξαν για μία ακόμα φορά το πρόβλημα στην τελική ενέργεια, το γκολ. Ο Λόπεθ, αν και βασικός χθες, παρέμεινε στην… μία τελική προσπάθεια από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ ο Μάνος αν και δημιούργησε τελικές ήταν άστοχος, παραμένοντας στα δύο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Λάρισα.

Ο Γκάμα απέχει τις τελευταίες αγωνιστικές από το γκολ, ο έτερος πρώτος σκόρερ Μπερτόγλιο είναι τραυματίας, με αποτέλεσμα ο Άρης να μην φτάνει εύκολα στο ζητούμενο για να κερδίσει.

O Άρης έχει ανάγκη την απόκτηση ενός φορ περιοχής, που θα μπορέσει να δώσει άλλον αέρα στην συγκεκριμένη θέση με την αποτελεσματικότητά του. Οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν αυτό τον παίκτη, που φαίνεται πως έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ αυτή την στιγμή το ρόστερ της ομάδας.

Συν τις άλλοις, έχει να διαχειριστεί και την απουσία του Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος αποτελεί τον καταλληλότερο συνδετικό κρίκο μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης. Ο Αργεντινός είναι ενδεχομένως ο μόνος παίκτης του Αρη, που μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους από τον άξονα. Στα ματς που έλειψε, ο Άρης ήταν αποκομμένος και δεν είναι τυχαίο που ήρθαν και οι τρεις βαθμολογικές απώλειες, ενω απουσίαζε ο Αργεντινός.

 

To Top