ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Στροφή” του Άρη στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης

Την ερχόμενη Τετάρτη (20/1, 15:00) ο Άρης θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και όπως είναι κατανοητό, δεν έχει και πάλι την πολυτέλεια του χρόνου να υπεραναλύσει τα όσα έγιναν χθες.

Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται στον πρώτο αγώνα να έχουν σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη, προκειμένου να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κάνοντας το πρώτο βήμα προς τον τελικό στόχο.

Ο θεσμός του Κυπέλλου εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος στόχος του Άρη και για να φτάσει όλο και πιο κοντά στην επίτευξή του, θα πρέπει να αποκλείσει τους Αρκάδες, που είναι και το πρώτο “εμπόδιο”.

Ο Άκης Μάντζιος καλείται μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα του, με μία ισοπαλία και δύο ήττες, να “καθαρίσει” το μυαλό των παικτών του και να τους οδηγήσει την Τετάρτη στη νίκη.

Η προετοιμασία εξπρές για τον συγκεκριμένο αγώνα θα ξεκινήσει σήμερα, με το ερωτηματικό του Μπερτόγλιο να παραμένει, ενώ κάποιοι παίκτες είχαν χθες ορισμένες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς, που θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

To Top