ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιτακτική η νίκη, διατηρεί την γνωστή… συνταγή για το αρχικό σχήμα

Ο Μίχαελ Ένινγκ καταλήγει σήμερα στην αρχική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει αύριο στην Λαμία, αν και όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός γνωρίζει πως με νίκη αύριο, οι “κιτρινόμαυροι” εξασφαλίζουν και μαθηματικά την είσοδό τους στα πλέι οφ, επομένως το τελευταίο ματς με τον Ατρόμητο το μόνο ενδιαφέρον που θα έχει είναι για το μαξιλαράκι ασφαλείας από την 6η θέση.

Μετά από εκείνο το ματς, όμως, ακολουθεί σε λίγα 24ωρα το πρώτο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, επομένως οι όποιες αλλαγές γίνουν, θα γίνου με τον Ατρόμητο. Αρκεί αύριο να… τελειώσει οριστικά η είσοδος στα πλέι οφ, με νίκη!

Έτσι, λοιπόν, στο τέρμα για τον Άρη αναμένεται να είναι ο Χουλιάν Κουέστα, με τους Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ, Γιώργο Δεληζήση και Μιχάι Κόρχουτ στην άμυνα. Λούκας Σάσα και Χαβιέ Ματίγια στα χαφ, με τους Μπρούνο Γκάμα, Γιάννη Φετφατζίδη και Ντάνιελ Λάρσον πίσω από τον επιθετικό. Ερωτηματικό αν θα είναι ο Μπράουν Ιντέγε που και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα ή ένας εκ των Νικολά Ντιγκινί ή Φιορίν Ντουρμισάι.

 

To Top