ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην Λαμία για το διπλό… Ευρώπης, ανακοινώνει αποστολή ο Ένινγκ

Διπλό… Ευρώπης, θα είναι το αυριανό (20:00) για τον Άρη, που θέλει την νίκη στην Λαμία για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Super League, δύο “στροφές” πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Με νίκη οι “κιτρινόμαυροι” καταφέρνουν να “κλειδώσουν” και μαθηματικά τα πλέι οφ, καθώς είναι στο +4 από την 7η θέση και τους Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Για την ακρίβεια τους αρκούν και μόλις δύο ισοπαλίες, καθώς ακόμα και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τις δύο αυτές ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο. Αν και για να υπάρξει ισοβαθμία θα πρέπει να κάνουν το δύο στα δύο, με τον Αστέρα να παίζει εντός με ΠΑΟ και εκτός με ΑΕΛ και την Ξάνθη εντός  με εκτός με Ατρόμητο και εντός με… ΠΑΟΚ.

Ο Μίχαελ Ένινγκ θέλει τη νίκη αύριο, έτσι ώστε να μπορέσει στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με τον Ατρόμητο την 1η Μαρτίου στο “Κλεάνθης Βικελίδης” να ξεκουράσει τους παίκτες του ενόψει ΑΕΚ.

Ο πρώτος αγώνας με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου, θα γίνει λίγες μέρες αργότερα, στις 4 του μήνα στο ΟΑΚΑ.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης η τεχνική ηγεσία του Άρη θα ανακοινώσει την αποστολή του αυριανού παιχνιδιού (η αποστολή θα αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας).

To Top