«Ο Χάαλαντ ήθελε, η Γιουνάιτεντ τον απέρριψε λόγω… Ραϊόλα»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φέρεται να είχε πει το «ναι» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, η διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων δεν θέλησε να κλείσει την μεταγραφή για να μην μπλέξει πάλι με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, σύμφωνα με την «Athletic».

Την ώρα που ο Έρλινγκ Χάαλαντ τρελαίνει κόσμο με τα κατορθώματα του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να… χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο, χάνοντας μέσα από τα χέρια τους τον 19χρονο θαυματουργό Νορβηγό τον περασμένο Δεκέμβρη.

Πόσο μάλλον από την στιγμή που, σύμφωνα με την «Athletic», ο νεαρός φορ είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έκαναν Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Εντ Γούντγουορντ στην συνάντηση τους στην Νορβηγία.

Όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο, οι ιθύνοντες των Κόκκινων Διαβόλων δεν θέλησαν να προχωρήσουν το deal ελέω Μίνο Ραϊόλα, καθώς οι σχέσεις με τον ατζέντη του Χάαλαντ είναι προβληματικές, μετά και από τα διαδοχικά επεισόδια στο σίριαλ του Πολ Πογκμπά στον σύλλογο.

Έτσι, τον άφησαν ουσιαστικά να αλλάξει γνώμη και να πειστεί τελικά από τους Βεστφαλούς, οι οποίοι κινήθηκαν μυστικά και άμεσα για να τον αποκτήσουν μόλις στην τιμή των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

To Top