Στο Top 20 η Σάκκαρη, αύριο η “μάχη” του Τσιτσιπά

Η Ελληνίδα τενίστρια θα ανεβεί τη Δευτέρα (24/2) μια θέση στο ranking και θα βρεθεί στο Νο.20, εκτοπίζοντας την κάτοχο δύο Grand Slam τίτλων Αντζελίκ Κέρμπερ.

Η Μαρία, μάλιστα, έχει την ευκαιρία να βάλει και άλλους βαθμούς στην τσέπη πριν τη χωμάτινη σεζόν, καθώς πέρυσι είχε χάσει την Ντόχα, ενώ δεν είχε πάει πολύ καλά σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει αύριο (21/2) να ξεπεράσει το δεύτερό του εμπόδιο στη Μασσαλία και να συνεχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του.
Ο 21χρονος τενίστας θα παίξει περίπου στις 18.00 για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον φορμαρισμένο Καναδό Βάσεκ Πόσπισιλ, Νο.98 στον κόσμο.

Ο νικητής της αυτής της αναμέτρησης θα παίξει είτε με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, είτε με τον Ντένις Σαποβάλοφ, που άφησε σήμερα εκτός τον Μάριν Τσίλιτς με 6-4, 4-6, 6-2.

Στο μεταξύ, το εισιτήριο για τα προημιτελικά πήρε και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, επικεφαλής του ταμπλό, που έβαλε φρένο στον νεαρό Ιταλό Γιάνικ Σίνερ με 1-6, 6-1, 6-2. Ο 24χρονος Ρώσος θα παίξει τώρα με τον Ζιλ Σιμόν, που άφησε έξω με 7-6(6), 6-4 τον Αλιάζ Μπέντενε.

To Top