Επιτρέπουν υπαγωγή της ΑΕΛ στο άρθρο 99, μόνο για χρέη που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο!

Απαγορευτικό στην υπαγωγή της Λάρισας στο άρθρο 99 ύψωσε το διοικητικό συμβούλιο της Football League για τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές. Αντιθέτως επιτρέπεται η υπαγωγή της στο άρθρο 99 για οφειλές που βαραίνουν πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο!

Στην τελευταία συνεδρίαση το δ.σ. Football League ειπώθηκε ότι σύμφωνα με έγγραφο της ΕΠΟ δεν μπορεί να γίνει δεκτή η προσφυγή της ΠΑΕ για την υπαγωγή της στο συγκεκριμένο άρθρο εφόσον αυτή περιλαμβάνει και τις οφειλές σε ποδοσφαιριστές προπονητές και μάνατζερ.

Αντιθέτως επιτρέπεται η υπαγωγή της στο άρθρο 99 για οφειλές που βαραίνουν πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο!

Με βάση τα παραπάνω, αλλά και με την πρόσφατη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που λέει ότι κακώς ορίστηκε ο αγώνας της Λάρισας με την Παναχαϊκή, αφού υπάρχει οφειλή σε ποδοσφαιριστή, ειπώθηκε πως η Λάρισα ή θα πρέπει να εξοφλήσει τις οφειλές της στους ποδοσφαιριστές, ή αλλιώς κινδυνεύει δεν θα οριστούν οι επόμενοι αγώνες της.

Εκπρόσωπος της Λάρισας στο συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο ήταν ο αδερφός του Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος είπε ότι η ΠΑΕ θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της εξόφλησης των οφειλών της.

Το κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει τον Άρη, ο οποίος έχει πάντως, κερδίσει την προσωρινή του υπαγωγή μέχρι τις 11 Ιανουαρίου και περιμένει το δικαστήριο (η ΑΕΛ όχι), αποτελεί ένα θέμα που χειρίζεται η κιτρινόμαυρη νομική επιτροπή.

To Top