Επιτυχίες χωρίς… τέλος, χαλαρό ποντάρισμα σήμερα‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Η εβδομάδα αρχίζει σήμερα και αναμένεται να κινηθεί σε «ήρεμους» ρυθμούς, μια και δεν υπάρχει δράση σε Champions και Europa League.

Οι επιτυχίες των προγνωστικών του Betarades.com τις προηγούμενες ημέρες έχουν ψηλώσει τον… πήχη και δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. Χθες, Κυριακή τα «Μονά» (Χαμ Καμ 2 DNB και Κορίνθιανς 2 DNB) πέρασαν αμφότερα νώ και στις «Μπόμπες» καταγράφηκε επιτυχία με 3/5 σημεία.

Η επιτυχία μεγαλώνει αν αναλογιστεί κανείς πως το διπλό της Άαλμποργκ το οποίο και προτείναμε με Draw No Bet σε απόδοση 2.84 παιζόνταν πάνω από 3.20. Τό ίδιο ισχύει και με την Κουόπιο που μας «πλήρωσε» στο 2 Draw No Bet σε απόδοση 2.90, με το διπλό να παίζεται πάνω από 3.40.

Όσοι λοιπόν τόλμησαν παραπάνω και έπαιξαν το σημείο χωρίς κάλυψη μεγάλωσαν το κέρδος τους.  Τέλος στο τένις ο Ρουμάνος Ουνγούρ μας χάρισε απόδοση 2.20 με τη νίκη του στο ATP Challenger Sibiu.

Για σήμερα υπάρχουν ευκαιρίες στο κουπόνι μας, ωστόσο χαλαρώνουμε το ποντάρισμά μας και κινούμαστε με προσοχή. Συγκεκριμένα έχουμε επιλέξει τον 1 Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμά μας επιστρέφεται) της Πρέστον με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ. H Πρέστον στα μέσα της χρονιάς προέβη σε αλλαγή προπονητή, με τον ιδιόρρυθμο Γκρέιαμ Γουέσλεϊ να είναι αυτός που κάθεται μέχρι και σήμερα στον πάγκο της. Πιο πρόσφατη φιλική της αναμέτρηση είναι αυτή με την Πλίμουθ, όπου κι επικράτησε με 1-0, ικανοποιώντας σε γενικές γραμμές τον Γουέσλεϊ.

Στην Κατηγορία «Μπόμπες» βρίσκουμε και εκεί ένα σημείο που είναι το 1Χ της Ούλενσακερ με αντίπαλο τη Σταρτ. Η διπλή ευκαιρία πληρώνει 2.40 στη Pinnacle. Για τους γηπεδούχους τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Κριστόφερσεν (15/0), επιστρέφουν ο στόπερ Όνσταντ (14/0) και ο αρχηγός Γιόρσταντ (μέσος, 15 συμμετοχές και 1 γκολ), ενώ τέλος αμφίβολος είναι ο επιθετικός Ντος Σάντος (9/1). Για τους φιλοξενούμενος δεν υπολογίζεται ο μέσος Μπορούφσεν (6/1) που είναι τιμωρημένος. Ο βασικός κίπερ Λουντ Χάνσεν πουλήθηκε στη Ρόζενμποργκ και αποκτήθηκε ο Όστμπο από τη Βίκινγκ για να τον αντικαταστήσει, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στην ενδεκάδα ο μεσοεπιθετικός Χοφ (8/1).

Για την Κατηγορία «Σύστημα» επιλέξαμε σήμερα τέσσερις αγώνες σε Σύστημα 2-4 (7 στήλες x 8 ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 56 ευρώ.

 

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες και τα σημεία σε αποδόσεις 12Bet:

 

Ράντερς – Έσμπιεργκ 2 DNB (2.16)

Λαντσκρόνα – Φάλκερνμπεργκ 1 (2.12)

Ντιναμό Δρέσδης – Μόναχο 1860 1 (2.43)

Λανς – Χάβρη 1 (2.14)

Επισκεφτείτε το http://www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

 

To Top