Κρίνουν τις τύχες των ΠΑΕ (και του Άρη) οι… απλήρωτοι των 17 μηνών!

Στα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού πέφτει το βάρος των όρων και των προϋποθέσεων με τις οποίες θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα της Super League, αφού την Τρίτη 21 Αυγούστου θα αποφασίσουν για την έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα ή όχι στις ΠΑΕ που έχουν προβλήματα, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Άρης.

Σε δημοσίευμα του SoccerPlus αποκαλύπτει ότι αυτή η επιτροπή με αποφάσεις της οποίας, υποβιβάστηκαν πέρυσι 14 ομάδες, οι οποίες αποκλείστηκαν από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τώρα κρατάει στα χέρια της τις τύχες της Super League, είναι απλήρωτα από τον Απρίλιο του 2011!

Η ιστορία έχει ως εξής: Αρχικά η μη πληρωμή τους οφειλόταν στο ότι ο αρμόδιος υπουργός της τότε κυβέρνησης δεν υπέγραφε τη σχετική απόφαση με αποτέλεσμα η διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων να μπλοκάρει.

Τα ποσά που δικαιούνταν, τα οποία δεν ενέκρινε ο υπουργός ήταν 3.200 ευρώ μεικτά για τον πρόεδρο, 1.600 ευρώ μεικτά για τα μέλη και 1.200 ευρώ για τα αναπληρωματικά μέλη, το μήνα.

Τώρα η αποζημίωση των μελών της ΕΕΑ έχει υποστεί κούρεμα της τάξεως του 80%!

Ο πρόεδρος λαμβάνει 400 ευρώ το μήνα μεικτά και τα μέλη 300 ευρώ το μήνα μεικτά.

Όμως τα μέλη της ΕΕΑ παραμένουν απλήρωτα παρότι εστάλησαν οι υπεύθυνες δηλώσεις που ζητήθηκαν από το υπουργείο σχετικά με τις παράλληλες εργασίες των μελών και τα χρήματα που αποκομίζουν από αυτές, και υπεγράφη η σχετική έγκριση από τον πρώην Υπηρεσιακό Υπουργό Οικονομικών στην κυβέρνηση Πικραμμένου, Γιώργο Ζανιά.

Γιατί το πρόβλημα δε λύθηκε; Διότι τους ζητούν από το Υπουργείο Οικονομικών υπεύθυνη δήλωση για κάθε μήνα παρουσίας τους στην ΕΕΑ!

Δηλαδή αν προστεθούν τα μέλη της επιτροπής και τα αναπληρωματικά με τις 17
υπεύθυνες δηλώσεις που πρέπει να στείλει το κάθε μέλος στο Υπουργείο Οικονομικών για κάθε μήνα που ήταν απλήρωτο, τότε το χαρτί που θα ξοδευτεί θα κοστίσει περισσότερο από τα χρήματα που θα εισπραχθούν!..

To Top