ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Επιχείρηση” Αραράτ από σήμερα για τον Άρη! Όλη η ενέργεια για το πρώτο… βήμα στις 27 Ιουλίου

Ο Άρης μπαίνει από σήμερα στην εβδομάδα της… Ευρώπης και των επίσημων υποχρεώσεων του. Από τα μεσάνυχτα χθες, μετά το θρίλερ του Ελμπασάν και την πρόκριση στα πέναλτι της Αραράτ κόντρα στην Εγκνατία, οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν τον αντίπαλό τους και πλέον ξεκινούν την “επιχείρηση” της πρόκρισης τους, με όλη τους την ενέργεια.

Το πρώτο “ραντεβού” είναι στις 27 Ιουλίου στο Ερεβάν για τον 2ο προκριματικό γύρο και οι κιτρινόμαυροι έχουν ακριβώς μια βδομάδα για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να βάλουν τις βάσεις για την ρεβάνς της 3ης Αυγούστου και φυσικά της πρόκρισης.

Ο Τόλης Τερζής στις δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι: “Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ καλά. Ήταν αρκετά δύσκολη προετοιμασία, με πολλά τρεξίματα και δύναμη. Ανά βδομάδα είχαμε νέες προσθήκες και θέλαμε να τους εντάξουμε σταδιακά, να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Δουλέψαμε καλά, υπάρχει βελτίωση από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας”.

Μέσα σε αυτό το διάστημα οι κιτρινόμαυροι θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν διεξοδικά τον αντίπαλό τους, ενώ παράλληλα, να δεθούν περισσότερο ως σύνολο, με δεδομένα τα νέα πρόσωπα.

Όπως σχολίασε χθες σχετικά ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς: “Είμαστε 12-13 καινούρια πρόσωπα στην ομάδα. Δουλέψαμε όλοι μαζί αυτόν τον 1,5 μήνα στην προετοιμασία. Τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Έχουμε ακόμα μια εβδομάδα μπροστά μας. Θα είμαστε έτοιμοι. Η εβδομάδα που ακολουθεί θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι”.

 

To Top