ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάβισιτς: “Θα είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη”

Ο Ντομαγκόι Πάβισιτς μίλησε μετά το νικηφόρο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του Άρη πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την Αραράτ υποστηρίζοντας πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμοι για τις δύο “μάχες” με τους Αρμένιους.

“Μετά από μια πολλή δυνατή προετοιμασία που κάναμε μέχρι τώρα, ήταν το τελευταίο μας φιλικό πριν τις επίσημες υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη. Είχαμε χάσει στα προηγούμενα φιλικά. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Κερδίσαμε, είχαμε καλά διαστήματα και σκεφτόμαστε τώρα το ευρωπαϊκό μας παιχνίδι” ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν ο Άρης θα είναι έτοιμος για την Ευρώπη λέγοντας τα εξής: “Είμαστε 12-13 καινούρια πρόσωπα στην ομάδα. Δουλέψαμε όλοι μαζί αυτόν τον 1,5 μήνα στην προετοιμασία. Τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Έχουμε ακόμα μια εβδομάδα μπροστά μας. Θα είμαστε έτοιμοι. Η εβδομάδα που ακολουθεί θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι”.

 

To Top