ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιχείρηση Ευρώπη! Πρεμιέρα για τον Άρη με πίστη και αποφασιστικότητα (19:00 – PRESSARIS LIVE)

H επιχείρηση Ευρώπη ξεκινάει από σήμερα για τον Άρη! Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος ρίχνεται στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γ.Καραϊσκάκης” (19:00 – PRESSARIS LIVE) με πίστη και αποφασιστικότητα για να συνεχίσει όπως τελείωσε το πρωτάθλημα: με νίκες και επιτυχίες!

Με την ψυχολογία ψηλά, μετά το σερί 3Χ3 και ειδικά μετά το σπάσιμο του αήττητου κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή, παρά τις απουσίες οι κιτρινόμαυροι θέλουν να μπουν με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει τον στόχο της Ευρώπης.

Είναι το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες μέσα σε μια βδομάδα, μυστικά δεν υπάρχουν και όλα θα κριθούν από την “μέρα” που θα βρεθεί ο Άρης! Ο Λούκας Σάσα έστειλε ήδη το… σύνθημα γι αυτό το παιχνίδι: «Τα πλέι οφ είναι το καλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος, δουλέψαμε σκληρά, παλέψαμε σκληρά, όλη τη διάρκεια της σεζόν για να φτάσουμε εδώ, είμαστε λοιπόν στα πλέι οφ, περιμένω ότι θα γίνουν δέκα δυνατά και ωραία παιχνίδια. Είμαστε καλά σαν ομάδα, έχουμε αποδείξει το τελευταίο διάστημα ότι βελτιωνόμαστε, ότι προοδεύουμε και βρίσκουμε το ρυθμό μας. Αυτό ελπίζω ότι θα κάνουμε και στα πλέι οφ, να τα απολαύσουμε. Με τον Ολυμπιακό είτε στην έδρα μας, είτε στην έδρα του είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε καλά, πάμε όμως για να αποδείξουμε τη φόρμα μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Mε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για τον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα γνωστά: Εκτός έμεινε ο Μαντσίνι (κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του), ο Μπεναλουαν που ταλαιπωρείται από γρίπη και ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος επέστρεψε μόλις την Παρασκευή από την Αργεντινή και έχει χάσει πολλές προπονήσεις…

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνη, Γκάμα, Σάσα, Καμαράμ Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Πάλμα, Λούμορ, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπεθ, Μάνος.

O πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Τικίνιο, Αγκιμπού Καμαρά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ, ενώ εκτός έμειναν Ονιεκούρου, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Κανέ και Κούντε.

Την αποστολή της πειραϊκής ομάδας συνθέτουν οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Λαλά, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λόπες, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) VAR: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας) AVAR: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας). Παρατηρητής: Νικόλας Ιωσηφόγλου (Αθηνών).

To Top