ΜΠΑΣΚΕΤ

Με πάθος ο Άρης κόντρα σε απουσίες και ΑΕΚ! (17:00- PRESSARIS LIVE)

Αυτό που χαρακτηρίζει τον φετινό Άρη των τόσων προβλημάτων είναι το πάθος και η συσπείρωση ειδικά μέσα στην έδρα του. Έτσι, με αυτή τη συνταγή θα παρουσιαστεί κόντρα και στην ΑΕΚ!

Η ομάδα του Καστρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, η οποία θα διεξαχθεί  σήμερα στις 17:00 (Φούφης-Ζαχαρής-Μαλαμάς, PRESSARIS LIVE) στο «Nick Galis Hall».

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Απόντες από την προπόνηση ήταν ο Ζίριους Γουίλιαμς, ο οποίος υπέστη θλάση την προηγούμενη εβδομάδα και θα απουσιάσει , όπως και ο Σταύρος Σχίζας.

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας πήρε μέρος σε ένα κομμάτι του προγράμματος και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο Έλληνας παίκτης είναι αναγκαίος σε άμυνα και επίθεση σε ένα ματς απαιτήσεων όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης προέρχονται από την ήττα στη Ρόδο από τον Κολοσσό H Hotels ενώ εκείνοι της Αθήνας από την εντός έδρας επικράτηση επί του Απόλλωνα Oscar.

Ο Άρης έχει ρεκόρ 5-3 στην έδρα του από την οποία «απέδρασαν» ως τώρα ο Κολοσσός H Hotels, το Λαύριο Megabolt και ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά, έχει δύο νίκες σε οχτώ εκτός έδρας παιχνίδια της στο Πρωτάθλημα. Τα κατάφερε μόνο στις έδρες του Ιωνικού και του Λαυρίου Megabolt.

Φυσικά, ο κόσμος του Άρη  αναμένεται να αποτελέσει και σήμερα πηγή στήριξης στον βαθμό που επιτρέπει η πανδημία, οπότε θα είναι ένας ακόμη λόγος νίκης!

 

 

To Top