Επιχείρηση Οίκος: Προσπάθησαν να στήσουν τα κόρνερ στο Μάλαγα – Ρεάλ

Ο Κάρλος Αράντα, κατηγορούμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος στημένων ματς μαζί με τον Ραούλ Μπράβο, προσπάθησε να στήσει των αριθμό κόρνερ στο ματς της Μάλαγα με τη Ρεάλ το 2017 μαζί με τον τότε αμυντικό των Ανδαλουσιάνων, Ρέθιο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Tρεις εβδομάδες μετά την αποκάλυψή του, το σκάνδαλο με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έστηνε ποδοσφαιρικά ματς για στοιχηματικό όφελος και ξέπλυμα χρήματος συνεχίζει να ταλανίζει την Ισπανία, καθώς νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας.

Η Επιχείρηση Οίκος (έλαβε ελληνικό όνομα από τις ισπανικές Αρχές λόγω του Ραούλ Μπράβο), ως εγκέφαλοι της οποίας κατηγορούνται ο Ισπανός με τον πρώην συμπαίκτη του στην ακαδημία της Ρεάλ, Κάρλος Αράντα, επιχείρησε σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτει η El Pais να στήσει τον αριθμό των κόρνερ στο ματς της Ρεάλ με τη Μάλαγα το 2017.

Ο δεύτερος (Κάρλος Αράντα) είχε συνεννοηθεί με τον 28χρονο τότε κεντρικό αμυντικό της Μάλαγα και νυν της Λεγανές, Ρέθιο, τα κόρνερ να ήταν συνολικά 14 στο ματς! Τελικά, υπερέβησαν το συγκεκριμένο αριθμό καθώς στο ματς της 21ης Μαΐου 2017 στο “Ροσαλέδα” υποδείχθηκαν δύο περισσότερα (16).

Αράντα: “Κοίτα, κοίτα, σου ζήτησα 14 και ήταν 16. Τι μαλ…. είμαι”.

Ρέθιο: “Τι, τι, τι”;

Αράντα: “16 κόρνερ, οκ;”

Ρέθιο: “16 κόρνερ χθες; Δεν τα μετράω”.

Αράντα: “Απίστευτο. Ήμουν στο σπίτι και τραβούσα τα μαλλιά μου”, ήταν το περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο (Αράντα, Ρέθιο) οι οποίοι μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά της Μάλαγα.

Υπενθυμίζεται ότι σ’ εκείνο το ματς η Ρεάλ νίκησε 2-0 τη Μάλαγα και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ισπανία για τη σεζόν 2016/2017.

To Top