“Επιχείρηση-Ολυμπιακός” από σήμερα! Πολύ δύσκολα ο Σάσα, ελπίζει ο Γκάνεα να προλάβει

Επιστροφή στο γήπεδο σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη με την “επιχείρηση Ολυμπιακός” να ξεκινάει υπό τις οδηγίες του Χερμάν Μπούργος.

Μετά το χθεσινό ρεπό, το ραντεβού είναι για σήμερα το πρωί στο Νέο Ρύσιο, την ώρα που το ιατρικό δελτίο έχει τσεκαρισμένα δυο ονόματα.

Ο λόγος για τους Λούκας Σάσα και τον Κριστιάν Γκάνεα, οι οποίοι υποβλήθηκαν χθες σε μαγνητική… Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Σάσα έχει μυϊκό πρόβλημα στον δικέφαλο μηριαίο, ενώ ο Γκάνεα έχει πρόβλημα στον επιγονατιδικό τένοντα.

Με βάση την χθεσινή εικόνα, όλα δείχνουν ότι ο Σάσα θα χάσει το ντέρμπι της Κυριακής. Ναι μεν γλίτωσε τα χειρότερα, αφού μετά το νόημα για αλλαγή, ήθελε να συνεχίσει, αλλά το τεχνικό τιμ δεν ρίσκαρε και τον αντικατέστησε, προλαβαίνοντας τη μεγαλύτερη ζημιά που θα τον κρατούσε μεγαλύτερο διάστημα εκτός, αλλά ο Βραζιλιάνος θεωρείται πολύ δύσκολο να είναι έτοιμος το βράδυ της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Σε ότι αφορά τον Γκάνεα, τα πράγματα είναι καλύτερα και υπάρχουν σημαντικές ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top