ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιχείρηση «προσγείωση» από τον Καστρίτη στους παίκτες του ενόψει Ιωνικού

Μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League, ο Άρης προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (17.00) απέναντι στον Ιωνικό.

Η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται στα… ύψη, όμως ο Γιάννης Καστρίτης προσπαθεί να τους «προσγειώσει» ενόψει της κρίσιμης, απαιτητικής και μεγάλης συνέχειας που έχει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Άρη αποτελείται από νέους ηλικιακά και χωρίς πολλές εμπειρίες παίκτες, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τις… παγίδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Πρέπει να δίνουμε πάντα το 100%. Αν παίξουμε στο 99% είμαστε καταδικασμένοι και μπορεί να χάσουμε από όλους. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να δούμε αν μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτό τον δρόμο» ήταν μερικά από τα λόγια που δήλωσε ο κόουτς Καστρίτης μετά τον αγώνα και τα επανέλαβε στους παίκτες του, θέλοντας να τους δώσει να καταλάβουν πως δεν έχουν πετύχει τίποτα ακόμα και πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν ακόμα πιο σκληρά.

Το επόμενο παιχνίδι στη Νίκαια θα δείξει πολλά για τον Άρη και που μπορεί να πορευθεί. Η αυτοπεποίθηση είναι σε υψηλά επίπεδα για τους «κιτρινόμαυρους» όμως οφείλουν να παρουσιαστούν το ίδιο μαχητικοί κόντρα και στον Ιωνικό, διεκδικώντας τη νίκη.

To Top