ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απίστευτη ατυχία του Άλι και το μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση του Άρη!

Προβλήματα χωρίς τέλος στον Άρη με πιο χαρακτηριστικό το τελευταίο του Μοχάναντ Άλι, ο οποίος τέθηκε επί της ουσίας νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν!

Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο, δηλαδή ρήξη χιαστού. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης και πιθανότατα θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης, μένει να μάθουμε πότε θα μπει στο χειρουργείο και αν η επέμβαση θα γίνει στην Ελλάδα ή στο Ντουμπάι.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» “Δυσστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Μοχάναντ Αλι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, που έκανε σήμερα ο διεθνής Ιρακινός επιθετικός (τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης), υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου (ο χρόνος της απουσίας του θα είναι τουλάχιστον έξι μήνες)”.

Μια τεράστια ατυχία για τον νεαρό επιθετικό. Από τη μια το όνειρο της Ευρώπης και της αγωνιστικής καταξίωσης μέσω του Άρη είχε αρνητική τροπή. Από την άλλη η μεγάλη απώλεια που δημιουργεί πρόβλημα στην ισχύ της επιθετικής γραμμής των κιτρινόμαυρων, σε μια στιγμή που όλοι είχαν υψηλές προσδοκίες από τον διεθνή Ιρακινό.

Πρόκειται για μια δύσκολη διαχείριση από όλες τις πλευρές. Και για τον άτυχο επιθετικό και για φυσικά για την ομάδα.

To Top