ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέπει να το… γυρίσει! Αναζητούνται απαντήσεις και λύσεις μέσα στη διακοπή για να βρει τον δρόμο του ο Άρης

Αναζητούνται απαντήσεις και λύσεις μέσα στη διακοπή για να βρει τον δρόμο του ο Άρης. Το νέο στραβοπάτημα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ήρθε μετά από δυο σημαντικές νίκες, όταν ο Άρης έδωσε την εικόνα ότι βρήκε τον δρόμο του…

Κυρίως η εικόνα, πέρα από το άσχημο αποτέλεσμα του Σαββάτου ήταν αυτή που προκάλεσε στενοχώρια και προβληματισμό. Ο Άρης “πέταξε” πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του με  ΟΦΗ και Απόλλωνα, κάνοντας τα εύκολα δύσκολα και τώρα βιώνει την πίεση.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή τον εκνευρισμό του, τόσο για την εικόνα αυτή, όσο και για τις αντιδράσεις μετά τον αγώνα.

Ξεκαθάρισε όμως ότι θέμα προπονητή, προς το παρόν, δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση. Όπως έλεγαν με έμφαση στην Αλκμήνης “δεν γίνεται μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Μάντζιος να είναι καλός και τώρα όχι”, την στιγμή μάλιστα που υπήρχαν σημαντικές απουσίες κυρίως στην επιθετική γραμμή. Ο Καρυπίδης σκοπεύει να στηρίξει τον Άκη Μάντζιου, είναι εξάλλου και δική του επιλογή, προφανώς όμως περιμένει αποτέλεσμα. Η μέχρι στιγμής πορεία του Άρη είναι αντίθετη των αρχικών προσδοκιών, κυρίως όμως οι εμφανίσεις του δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητα που δείχνει να έχει το ρόστερ.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να δώσουν την ευκαιρία στον Άρη να αναζητήσει λύσεις και απαντήσεις. Η κατάσταση θα αναλυθεί κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και θα αναζητηθούν λύσεις, ώστε η ομάδα να επανέλθει στο σωστό δρόμο. Χρόνος υπάρχει, παρά την απώλεια σημαντικού εδάφους…

To Top