ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Επιχείρηση τρίποντο”! Εξόρμηση του Άρη στην Τρίπολη και επιστροφή στις νίκες (PRESSARIS LIVE – 21:30)

Εξόρμηση του Άρη σήμερα στην Τρίπολη. Κόντρα στον Αστέρα στο γήπεδο “Θ.Κολοκοτρώνης” (21:30, PRESSARIS LIVE), οι κιτρινόμαυροι έχουν ένα και μοναδικό στόχο: τη νίκη που θα τους κρατήσει στην τροχιά της κορυφής μετά τις απώλειες στα δυο τελευταία παιχνίδια.

«Γνωρίζουμε όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, πως οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Σίγουρα το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι σημαντικό, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε όλοι έτοιμοι», όπως σχολίασε ο Μπράντλεϊ Μαζικού δίνοντας το στίγμα της κιτρινόμαυρης προσπάθειας.

Στον αγώνα που θα γίνει για την 4η αγωνιστική, ο Άρης θα κατέβει για δεύτερη συνεχόμενη συνάντηση με υπηρεσιακό προπονητή τον Τόλη Τερζή, όσο περιμένει την άφιξη του Άλαν Πάρντιου, ο οποίος θα αναλάβει από την Τρίτη την ομάδα.

Στα συν η επιστροφή του Οντουμπάτζιο στην αποστολή, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Μπράιαν Νταμπό, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Camacho, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Σγούρος.

Την ίδια ώρα, οι Κρέσπι, Σίτο, Βαλιέντε και Μουνάφο απουσιάζουν από τον Αστέρα και υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμοι, πλην του τελευταίου, για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ηρακλής Μεταξάς: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Garcia, Τασουλής, Carmona, Atienza, Castano, Alvarez, Αντζουλάς, Zoukanovic, Stanko, Tilica, Iglesias, Bertoglio, Riera, Gardawski, Dominguez, Bartolo, Barrales, Benito.

Τον Κωνσταντίνο Τσέτσιλα από την ΕΠΣ Γρεβενών, όρισε η ΚΕΔ στη σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας). Τέταρτος ορίστηκε ο Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας).  Στο VAR θα βρεθεί ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) με τον Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζακύνθου).

To Top