ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιχείριση ανασύνταξης από Αναστόπουλο, με ψυχολογική “ένεση” σε παίκτες!

Δεν το συνηθίζει, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος, προσπάθησε χθες να αντιστρέψει το βαρύ και τεταμένο κλίμα που επικρατεί, μετά τις δύο “γκέλες”.

Ο “αλενατόρε” συγκέντρωσε τους παίκτες του στα αποδυτήρια, πριν την έναρξη της προπόνησης και μέσα σε ένα 1ολεπτό, φρόντισε να αναπτερώσει το ηθικό τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Γνωρίζοντας, πως να τονώσει την ψυχολογία τους, με φράσεις του τύπου: “Θα μιλήσουμε στο γήπεδο. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Πιστεύω σε εσάς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει”, προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα και έως ένα βαθμό τα κατάφερε σημαντικά.

Παράλληλα, όπως στη συνέντευξη τύπου της Κυριακής, έτσι και χθες, επικαλέστηκε και το… παράδειγμα του 2006. Όταν δηλαδή, ανέλαβε τον Άρη στη Β΄Εθνική -τότε- μετά τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. “Δεν είχαμε ξεκινήσει καλά, ούτε και τότε. Ο κόσμος ήταν εναντίον μας και με το δίκιο του. Μετά ήρθε το σερί και πετύχαμε την άνοδο. Είναι νωρίς ακόμα, τίποτα δεν είχε τελειώσει ακόμα κι αν κερδίζαμε”.

To Top