Εποικοδομητικό τετ α τετ με Πασσιαλή και Θέο

Την «επόμενη μέρα» της Κ-20 και της Κ-17 συζήτησε με τους προπονητές των δύο ομάδων, Νίκο Πασσιαλή και Τάσο Θέο, ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος δεν ξεχνά την ανάγκη να γίνει και στις νεαρές ηλικίες ο κατάλληλος σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Με πρωτοβουλία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς βρισκόταν στο πλευρό των δύο ομάδων όλη την περασμένη σεζόν, έγινε μια διεξοδική συζήτηση με τους δύο τεχνικούς, αναφορικά με την προετοιμασία για τη νέα περίοδο, αλλά και την στελέχωση των ομάδων. Είναι άλλωστε δεδομένο ότι αρκετά ταλέντα από την Κ-20 θα ανεβούν στην πρώτη ομάδα, ενώ και η Κ-17 θα έχει πολλά καινούργια πρόσωπα, που θα προέλθουν είτε από την εφηβική ομάδα είτε από άλλους συλλόγους.

Επιπλέον, ο Αντώνης Ζαμπέτας υποσχέθηκε στους δυο προπονητές ότι μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο διοικητικό ζήτημα της ΠΑΕ, θα γίνει προσπάθεια να λυθεί και το γηπεδικό πρόβλημα των ομάδων Κ-20 και Κ-20, οι οποίες ταλαιπωρήθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν και πολλές φορές χρειάστηκε να αλλάζουν διαρκώς γήπεδα για να προπονούνται.

To Top