Επτά και σήμερα! Περιμένουν προτάσεις για την ΠΑΕ, σκέψεις να στηθούν και κάλπες

Επτά και σήμερα για την κρίσιμη γενική συνέλευση που θα κρίνει το «αύριο» του Άρη και Κοινωνία Μελών με ανακοίνωσή της ζήτησε ήδη τη μαζική συμμετοχή του κόσμου! Το μεγάλο ραντεβού είναι στις 25 Ιουνίου τελικά στο «Nick Galis Hall», όπου ουσιαστικά, ο κόσμος του Άρη θα αποφασίσει για την “επόμενη μέρα”.

Στη γ.σ. θα έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο τα τακτοποιημένα μέλη, αφού όπως επισημαίνει ο φορέας στην ανακοίνωσή του: «Ως διοικητικό συμβούλιο, θα θέλαμε να μπορούσε να συμμετέχει ενεργά όλος ο κόσμος του Άρη. Να παίρναμε όλες τις αποφάσεις από κοινού. Δε γίνεται όμως. Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να προσβάλει ο οποιοσδήποτε τις όποιες αποφάσεις. Άλλωστε, στον Άρη μας οι δικομανείς περισσεύουν», ενώ καταλήγει:

«Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σε μια από τις πιο κρίσιμες ημέρες της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας του Άρη, η παρουσία ΟΛΩΝ είναι επιβεβλημένη. Ακόμη περισσότερο δε, στις αποφάσεις που θα παρθούν πρέπει να υπάρχει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή».

Η Κοινωνία Μελών περιμένει προτάσεις για την ΠΑΕ, οι οποίες θα ακουστούν ενώπιον των μελών του σώματος. Προτάσεις που θα έχουν ως στόχο την βιωσιμότητα της ομάδας. Η κρισιμότητα της τακτικής γενικής συνέλευσης της 25ης Ιουνίου, αναγκάζει τη διοίκηση του φορέα να ρίξει στο “τραπέζι” και πάλι το θέμα της κάλπης.

Στόχος είναι ότι αφού ακούσουν όλοι τις όποιες προτάσεις όλων όσων ανέβουν στο βήμα, θέλοντας να αποφύγει τις εν θερμώ αποφάσεις, να στήσει κάλπες (σε ημερομηνία που θα οριστεί), ώστε ο κόσμος να ψηφίσει αυτό που πιστεύει το καλύτερο για το μέλλον του Άρη.

Καταστατικά, τα μέλη του Άρη ουσιαστικά θα προτείνουν στην ΚΜΑ (ως μεγαλομέτοχος) τον τρόπο που θέλουν να λειτουργήσει η ομάδα, ενόψει των τυπικών αποφάσεων που θα κληθεί να πάρει η ΠΑΕ στη γενική συνέλευση των μετόχων της 30ης Ιουνίου.

To Top