Το βόλεϊ του Άρη πρέπει να μείνει ζωντανό! Κρίσιμη συνέλευση για τις τύχες του…

Για σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στην αίθουσα τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι προγραμματισμένη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. με αποκλειστικό θέμα το ΤΑΑ ΑΣ Αρης.

Το τμήμα βόλεϊ του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου περνάει δύσκολες ώρες, καθώς το έχουν «πνίξει» τα χρέη του παρελθόντος, τα οποία και το έχουν φέρει σ΄ ένα δύσκολο σταυροδρόμι.

Για τον λόγο αυτόν, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να κάνουν μία ξεχωριστή συνέλευση για το ΤΑΠ, όπου και θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν επί τάπητος θέματα εξεύρεσης λύσεων πριν είναι αργά.

Ο δρόμος για την επιβίωση του βόλεϊ είναι… μονόδρομος! Το τμήμα βόλεϊ εκπέμπει SOS και πρέπει να διατηρηθεί σε επίπεδα τέτοια που θα συνεχίσει την πορεία του, κάτω από διαφάνεια και οικονομικό ρεαλισμό.

Το μπαλάκι πέφτει τόσο στους παράγοντες, όσο και στον κόσμο.

Ήδη αρκετοί παράγοντες έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να στηρίξουν την προσπάθεια και σε συνδυασμό με την έμπρακτη στήριξη από τα ίδια τα μέλη του συλλόγου, να υπάρχει ζωή στο τμήμα βόλεϊ.

Στην πρόσφατη γενική συνέλευση του ΑΣ ρίχθηκε η ιδέα να γίνει συγκέντρωση ενός ποσού-ανάσα, μέσα από τη συμβολική συμμετοχή των φιλάθλων (5 ευρώ), το οποίο θα διαχειριστεί μια επιτροπή παραγόντων με διαφάνεια και υπό την εποπτεία του Χάρη Παπαγεωργίου. Πρόταση που είναι σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σήμερα λογικά θα πρέπει να ακουστούν κι άλλες προτάσεις. Πρέπει να ακουστούν για να υπάρχει ζωή στο βόλεϊ του Άρη!

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του συλλόγου, που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του μηνός Μαΐου 2014), ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 23 Ιουνίου 2014 ημέρα Δευτέρα, στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα με το ίδιο θέμα.

To Top