ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επτά στις εννέα νίκες του Άρη έχουν την “υπογραφή” του Ματέο Γκαρσία!

Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άρης έφτασε τις εννέα νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και ο Ματέο Γκαρσία στα επτά γκολ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Αργεντινός βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό, “κλειδώνει” στο συρτάρι τις χαμηλές πτήσεις των τελευταία μηνών και θυμίζει σε όλους τον ποδοσφαιριστή που ανάγκασε την ποδοσφαιρική Ελλάδα να ασχολείται μονίμως μαζί του στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν.

Σε τέσσερα μόλις 24ωρα κατάφερε κάτι που δύσκολα συναντά κανείς. Πέτυχε δύο γκολ, τα οποία χάρισαν δύο “τρίποντα” στην ομάδα του. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά…

Το πόσο πολύτιμος είναι ο 22χρονος εξτρέμ για τον φετινό Άρη, το αποδεικνύουν και οι αριθμοί του φέτος με τα “κιτρινόμαυρα”.

Επτά από τις εννέα νίκες του Άρη έχουν την “υπογραφή” του. Στα επτά αυτά ματς, σκόραρε στα έξι, ενώ στο ένα έδωσε ασίστ. Δεν βρήκε δίχτυα σε νίκη του Άρη, μόνο με ΟΦΗ και Λαμία (εντός).

Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος σκόραρε το δεύτερο γκολ του Άρη στην Λαμία (0-3). Την επομένη, έδωσε ασίστ στον Ντιγκινί για τη νίκη (2-0) επί της Λάρισας. Με Λεβαδειακό (2-0) και Αστέρα Τρίπολης (2-0), όχι μόνο σκόραρε και στα δύο ματς, αλλά κέρδισε και δύο πέναλτι! Στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (1-2) σκόραρε για τελευταία φορά, πριν έρθουν τα ματς με Ξάνθη (0-1) και ΠΑΣ (1-0), όπου τα δικά του γκολ έδωσαν τους έξι βαθμούς της νίκης στον Άρη.

Στον μοναδικό αγώνα πρωταθλήματος που πέτυχε γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι η ομάδα του, ήταν απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Συν τις άλλοις, έχει ένα ακόμα γκολ στον θεσμό του Κυπέλλου, απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-0), στο γήπεδο της Τούμπας.

Χαρακτηριστικό δείγμα του πόσο σημαντικός παίκτης είναι για τον φετινό Άρη ο Αργεντινός, που αν συνεχίσει να ανεβάζει την απόδοσή του με αυτούς τους ρυθμούς, θα είναι και πάλι το… πρώτο βιολί της ομάδας επιθετικά.

To Top