ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φετφατζίδης: Είχε ρυθμό και φυσική κατάσταση, απομένει μόνο η… χημεία!

Την… παρθενική του προπόνηση με τον Άρη πραγματοποίησε χθες ο Γιάννης Φετφατζίδης, που έδειξε διάθεση από την πρώτη μέρα παρουσίας του στο Νέο Ρύσιο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είχε δηλώσει στην παρουσίασή του, πως είναι έτοιμος να παλέψει για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα από νωρίς, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Χθες, έδειξε πως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Άλλωστε, είναι λογικό από τη στιγμή που έχει αγωνιστικό ρυθμό, μια και δεν ήταν “παροπλισμένος” στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Αντιθέτως, έπαιξε σε αρκετά ματς με τον Ολυμπιακό, αν και όχι σε όσα θα ήθελε ή ως βασικός, καθώς στα περισσότερα αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Από πλευράς ρυθμούς και φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ καλό επίπεδο και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρει την απαιτούμενη χημεία με τους συμπαίκτες του.

Στοιχείο πολύ βασικό για να πειστεί σε μεγάλο βαθμό ο Σάββας Παντελίδης, προκειμένου στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό ή έστω να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, απ΄ότι θα σκεφτόταν αρχικά.

Το γεγονός ότι ο Άρης αγωνίζεται Δευτέρα, δίνουν την δυνατότητα στον Γιάννη Φετφατζίδη να “δουλέψει” περισσότερο στην εξοικείωσή του με την νέα του ομάδα, να γνωρίσει καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του, κυρίως στην επίθεση.

Ειναι ακόμα αρκετά νωρίς για να αποφασίσει ο Σάββας Παντελίδης, για το αν μπορεί να τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα. Ωστόσο, αν συνεχίσει έτσι, θα έχει σίγουρα μία θέση στην αποστολή της ομάδας…

To Top