ΜΠΑΣΚΕΤ

Επτά ώρες… κλεισμένος στο Παλέ ο Σανικίτζε! Άκουσε και πλέον περιμένει να δει…

Επτά ώρες διήρκησε η συνάντηση του Βίκτορ Σανικίτζε με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και τους συνεργάτες του στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης προχθές. Επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά του παίκτη το καλό κλίμα και οι πολλές πιθανότητες συμφωνίας, αλλά πλέον πρέπει να μιλήσει το χρήμα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στη διάρκεια των επτά ωρών η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στο πώς θα διακανονιστεί η οφειλή που υπάρχει προς τον Σανικίτζε για να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών.

Στο συγκεκριμένο θέμα ο Γεωργιανός είναι ιδιαίτερα διαλλαχτικός και συγκαταβατικός, έφυγε ικανοποιημένος με όσα άκουσε – πάντα σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από το περιβάλλον του – και πλέον περιμένει να δει. Πράξεις. Δηλαδή πληρωμές, μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες.

Η δική του παρέμβαση και συνομιλία με τους Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Ντέβιν Μαρμπλ έχει βοηθήσει αρκετά την ΚΑΕ ως προς την προσπάθεια που κάνει για να άρει μέσα στον μήνα το απαγορευτικό μεταγραφών. Δεν είναι, όμως, η λύση.

Ο Σανικίτζε είπε μια, δυο καλές κουβέντες, προέτρεψε τους άλλους δύο, πρώην συμπαίκτες του να είναι το ίδιο διαλλαχτικοί, αλλά δεν κάνει αυτός τις διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Όλα, λοιπόν, αρχίζουν και τελειώνουν στα χρήματα, όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Δημήτρη Γουλιέλμο. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά…

To Top