ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προφορική συμφωνία Άρη-Ντε Μποκ, απομένει το τελικό “ναι” της Λιντς…

Την πρόκριση επί της ΑΕΛ Λεμεσού, ακολουθεί μία ακόμα μεταγραφική ενίσχυση του Άρη, καθώς όλα δείχνουν πως ο Λόρενς Ντε Μποκ θα αγωνιστεί φέτος δανεικός στους “κιτρινόμαυρους”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η πλευρά του Άρη έχει συμφωνήσει με αυτή του παίκτη για τους όρους της συνεργασίας τους και το μόνο που απομένει είναι να πει το τελικό “ναι” η Λιντς, στην οποία ανήκει ο Βέλγος ποδοσφαιριστής μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

To γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως στόπερ, μέτρησε πάρα πολύ στην τελική απόφαση των ιθυνόντων του Άρη, ώστε να καταλήξουν και να “κυνηγήσουν” την περίπτωση του 27χρονου αμυντικού.

Πλέον, απομένουν οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στον Άρη και τον αγγλικό σύλλογο, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός, κάτι που αναμένεται να συμβεί άμεσα τα επόμενα 24ωρα.

Ο Βέλγος γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στη Λόκερεν, ενώ πέρασε τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του στην Κλαμπ Μπριζ (2013-18). Το καλοκαίρι του 2018 μεταγράφηκε στη Λιντς τη φανέλα της οποίας φόρεσε μόλις για επτά παιχνίδια. Στα μισά της περσινής σεζόν παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Οστάνδη όπου μέτρησε 23 συμμετοχές στο βελγικό Πρωτάθλημα

 

To Top