Επόμενη στάση… Λεβαδειακός και με Κανούλα

Το κυνήγι της κορυφής για την Κ-20 συνεχίζεται, και ο επόμενος σκόπελος που καλείται να ξεπεράσει είναι αυτός του Λεβαδειακού, τον οποίο και υποδέχεται αύριο στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” στη Σουρωτή (11.00) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “κίτρινοι”, μετά την επικράτηση του περασμένου Σαββάτου με 1-2 επί της Δόξας Δράμας χάρη στα τέρματα των Παλιάτσιου και Καραγιάννη, βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση (32 βαθμοί σε 15 αναμετρήσεις), στην οποία ισοβαθμούν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ με 34 βαθμούς σε 14 και 16 αντίστοιχα αγώνες. 

Απόντες για το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή θα είναι οι τραυματίες Μπαγκής, Καράδαης, Γιαννίτσης και Τοπούζης, ενώ στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού επιστρέφει εκ νέου ο Σάκης Κανούλας.

Αναλυτικά, την αυριανή αποστολή απαρτίζουν οι Παπαδόπουλος, Σινάδος, Νταμαρλής, Τουλκερίδης, Μούτσα, Ρένια, Γιώρης, Πολιανίδης, Περήφανος, Σουνάς, Κουρέλλας, Καραγάννης, Λένος, Αντωνιάδης, Παλιάτσιος, Μαρμαράς, Γιαννακιτσίδης και Κανούλας.

Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Παντελής Τρέβλας από την Ένωση Ημαθίας με βοηθούς τους Τσιούπρο και Παυλίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top