Μεθοδεύουν… τούμπα της τιμωρίας με τις πλάτες της ΕΠΟ!

Σε άλλη χώρα τα πράγματα θα ήταν απλά και ξεκάθαρα. Ο θύτης τιμωρείται βάσει κανόνων. Στην Ελλάδα της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, ο θύτης γίνεται θύμα και οι τιμωρίες ή εξαφανίζονται ή μοιράζονται κατά το δοκούν… Μετά την αποτυχημένη επιχείρηση να τιμωρήσουν τον Άρη γιατί… διαμαρτυρήθηκε για τις διαιτητικές σφαγές που υπέστη, ετοιμάζεται νέο σκάνδαλο. Αυτή τη φορά με αφορμή τα επεισόδια της Τούμπας!

Συγκεκριμένα, πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι ξεκίνησαν στο… παρασκήνιο, επαφές, ενέργειες και γενικά μια αυξημένη κινητικότητα, ώστε να καθυστερήσει η συνεδρίαση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ και να ασχοληθεί μετά από αρκετές βδομάδες με τα όσα έγιναν την Τετάρτη στην Τούμπα. Κι αναφερόμαστε στα εκτεταμένα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τις σκηνές πολέμου, τα οποία κατέγραψαν στο σύνολό τους τα μέσα ενημέρωσης της χώρας και μάλιστα με… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Η μεθόδευση της… καθυστέρησης αυτής αποσκοπεί, προφανώς στο να περάσει το εύλογο χρονικό διάστημα, να κερδηθεί χρόνος και η σχεδόν βέβαιη (σε μια ευνομούμενη χώρα… ) τιμωρία να προκαλέσει, όσο τον δυνατόν λιγότερες… απώλειες.  Αν τελικά τιμωρηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τότε τα επόμενα δυο παιχνίδια εντός έδρας είναι με Ολυμπιακό (5 Φεβρουαρίου) και Άρη (19 Φεβρουαρίου). Φυσικά εάν εφαρμοστούν οι νόμοι. Το αυτονόητο δηλαδή…

Ποιος είναι ο βασικός σκοπός; Να δώσει ο ΠΑΟΚ τα επόμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Άρη με κόσμο. Όσο περισσότερο καθυστερήσει η εκδίκαση της υπόθεσης, τόσο πιο αργά θα επιβληθούν οι ποινές (εάν επιβληθούν…). Αυτό θέλει να το «κλειδώσει» η ΕΠΟ του Πιλάβιου, προκειμένου να ικανοποιήσει συμμαχίες, φιλίες και συμφέροντα μακριά από την αξιοκρατία και ισονομία του πρωταθλήματος.

Η καταγραφή της μεθόδευσης έχει γίνει… Περιμένουμε όλοι τη συνέχεια. Με ενδιαφέρον, πράγματι.

To Top