Επ΄ αόριστον αναβολή για τις δικαστικές υποθέσεις! Σημείο “κλειδί” η δικαστική απόφαση για το 99!

Μία σημαντική επιτυχία σημείωσε ο Άρης σε ότι αφορά το διαιτητικό δικαστήριο και τις υποθέσεις που απειλούν τον σύλλογο για τις οφειλές σε πρώην παίκτες.

Όπως είχαμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, ο Άρης μέσω του νομικού του Χρήστου Γρόλλιου θα ζητούσε την αναβολή όλων των υποθέσεων που αφορούν πρώην παίκτες π.χ. Κουλουχέρης, Μενδρινός, Φατί, Καστίγιο, Σανκαρέ κ.α. αναμένεται να ζητήσουν αναβολή, λόγω της αλλαγής διοίκησης στην ΠΑΕ.

Το αποτέλεσμα δικαίωση τον Άρη, μια αναβλήθηκαν επ` αόριστον οι υποθέσεις που ήταν να εκδικαστούν σήμερα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ! Παρά τις έντονες αντιρρήσεις του δικηγόρου των Σανκαρέ, Ντίκο, Καστίγιο, Γιώργου Ζελελίδη, το σημείο “κλειδί” στην υπόθεση αποτέλεσε η δικαστική απόφαση για το άρθρο 99.

Συγκεκριμένα, ο νομικός του Άρη διάβασε τις επίμαχες σελίδες 10-11 από τη δικαστική απόφαση που άνοιξε τη διαδικασία για το άρθρο 99, με τις οποίες καταρρίπτεται σαν χάρτινος πύργος τα περί αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ και ζήτησε εύλογο χρονικό διάστημα για να έρθουν σε συμφωνίες με τους παίκτες, στο πλαίσιο της κοινής γραμμής με την Ομοσπονδία.

Το δικαστήριο έκρινε, λοιπόν, ότι δεν μπορεί να δικάσει όσο υπάρχει η απόφαση για το 99 και ο Άρης κέρδισε κι άλλο χρόνο ώστε να βρει μία φόρμουλα συνεννόησης και συμφωνίας με τους παίκτες.

To Top