ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 8μ.μ. συγκροτείται σε σώμα ο ΑΣ και προτείνει μέλος για την ΠΑΕ

Στις 8 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η συγκρότηση σε σώμα για το νέο δ.σ. του ερασιτέχνη Άρη μετά τις εκλογές της περασμένης Παρασκευής.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται εκτός απροόπτου να είναι και πάλι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη. Από κει και πέρα θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΠΑΕ.

Ήδη έγινε κρούση στον πρώτο σε ψήφους (44) στις εκλογές Χρήστο Γρόλλιο να είναι αυτός στην ΠΑΕ, αλλά η απάντηση ήταν κατ’ αρχήν αρνητική, εξαιτίας του φόρτου που έχει αναλάβει από τη στιγμή που έχει ενεργοποιηθεί εκ νέου στα ζητήματα ΕΠΟ και επαφών με τους πρώην παίκτες. Επιθυμία του Δημήτρη Ηλιάδη είναι να είναι ο Γρόλλιος στο δ.σ. της ΠΑΕ. Ο νομικός ξεκαθάρισε στον Ηλιάδη ότι θα είναι δίπλα του στο θέμα των παικτών και των υποθέσεων στην ΕΠΟ και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει γνώμη.

Από κει και πέρα, δυο είναι οι… υποψήφιοι για την ΠΑΕ. Ο Γιώργος Ανδρεάδης και ο Στράτος Ευγενίου. Ένας εκ των δυο θα πάρει το χρίσμα και θα είναι αυτός που θα αποτελεί τα «μάτια» του ερασιτέχνη στο νέο δ.σ της ΠΑΕ.

Ο Γρόλλιος όμως είναι διστακτικός κυρίως λόγω χρόνου. Ξεκαθάρισε στον Ηλιάδη ότι θα είναι δίπλα του στο θέμα των παικτών και των υποθέσεων στην ΕΠΟ και η οριστική απόφαση θα παρθεί το βράδυ.

To Top