ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ερέρα: “Δεν είμαι χαρούμενος μόνο για τις νίκες, αλλά για τη δουλειά που γίνεται”

Ο Πάκο Ερέρα ήταν σαφώς ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο σημερινό φιλικό με τη Ντεν Χάαγκ και τη νέα νίκη των κίτρινων.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε αρχικά: “Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδαμε, αλλά και γενικά από την πορεία της ομάδας. Είδα και πάλι μια ομάδα με πολύ καλές στιγμές, αλλά και με κακές στιγμές, αλλά βελτιωνόμαστε.

Η ομάδα είναι καλύτερη από αγώνα σε αγώνα. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και κάθε μέρα θα είμαστε λίγο καλύτερα. Το κλειδί είναι το κέντρο που έχουμε. Σε κάθε παιχνίδι κρατάμε τη μπάλα, έχουμε την κατοχή και την κυκλοφορία. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλους τους παίκτες για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Δεν είμαι χαρούμενος μόνο για τις νίκες, αλλά για τη δουλειά που γίνεται”.

Ο Ερέρα ρωτήθηκε για το σύστημα που χρησιμοποιεί και απάντησε: “Παίζουμε καλά με αυτό το σύστημα, όντως, αλλά θέλω να δω και άλλα συστήματα, θα κάνουμε αλλαγές, για να βλέπω πως ανταποκρίνονται οι παίκτες και με άλλο σύστημα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και δουλεύουμε…”.

Για το μηδέν παθητικό στα τρία φιλικά που έχει δώσει μέχρι σήμερα η ομάδα του είπε: “Είναι καταρχήν πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση των τερματοφυλάκων, αλλά και για όλη την ομάδα. Το θετικό είναι ότι αμυνόμαστε σαν ομάδα. Δεν μπορούν να κάνουν άμυνα μόνο τέσσερα άτομα…”.

To Top