Ερασιτέχνης: “Άρης δυνατός, Άρης με φωνή παντού: Ένας χρόνος από την αλλαγή σελίδας στον Α.Σ.”

H αναφορά του ΑΣ Άρης στον έναν χρόνο που συμπληρώνεται για την τωρινή διοίκηση, η οποία σαν σήμερα ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτέχνη.

Aναλυτικά:

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα Κυριακή (13/9) από τη μέρα που ο Α.Σ. ΑΡΗΣ μπήκε σε νέο μονοπάτι.

Ήταν 13/9 του 2019, όταν η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, με πρόεδρο τον Λευτέρη Αρβανίτη, πήρε τα ηνία από το δ.σ. του οποίου ηγείτο ο αείμνηστος Γιάννης Ψηφίδης. Μέσα σ’ αυτόν το χρόνο, έγινε μία μεγάλη προσπάθεια αφενός για να σταθεί όρθια η «μάνα» του συλλόγου, αφετέρου για να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο το, όχι μόνο αθλητικό, αλλά και κοινωνικό φαινόμενο που λέγεται ΑΡΗΣ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ είναι ο κόσμος που ακολουθεί το σύλλογο. Και μεγαλύτερη απεικόνιση της αύξησης της δυναμικής του ΑΡΗ από την τουλάχιστον εντυπωσιακή αύξηση των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του Ερασιτέχνη, δεν υπάρχει. Από τα περίπου 100 τακτοποιημένα μέλη, ο ΑΡΗΣ πλησιάζει τα 3.000, σε μία δύσκολη εποχή και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Και είναι μόνο η αρχή, αφού η δεξαμενή είναι ανεξάντλητη.

Εκτός της άμεσης, πλέον, επαφής με τον κόσμο σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ απέκτησε «φωνή» παντού. Στα κέντρα αποφάσεων, στην Πολιτεία και όχι μόνο. Σε εξέλιξη βρίσκονται σημαντικές υποθέσεις, το αίσιο τέλος των οποίων θα αποκομίσει οφέλη για το σύλλογο και θα τον βοηθήσει να ανέβει ακόμα περισσότερα σκαλιά.

Η ανάληψη του Α.Σ. ΑΡΗΣ από τη νέα διοίκηση σχεδόν συνέπεσε χρονικά με την ανάληψη των τυχών της «ναυαρχίδας» του συλλόγου. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, το τμήμα των 22 τίτλων, βρέθηκε για ακόμα μία φορά με την πλάτη στον τοίχο και ο Ερασιτέχνης, ως θεματοφύλακας του συλλόγου, ήταν αυτός που ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή να αποτρέψει τη σύγκρουση με τα βράχια. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και για να πετύχει, χρειάζεται τη στήριξη όλων. Όλα αυτά, την ώρα που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι στην τελική ευθεία το θέμα της παραχώρησης του Αλεξανδρείου Μελάθρου στον Α.Σ. ΑΡΗΣ. Μία εξέλιξη που θα αποδώσει δικαιοσύνη σε ένα χρόνιο και απόλυτα λογικό αίτημα, σε μία υπόθεση που εδώ και ένα χρόνο αποτελεί άμεση προτεραιότητα για το σύλλογο.

Την ίδια ώρα, υπάρχει ακόμα πιο στενή επαφή και σύνδεση με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία κόντρα σε όλα τα εμπόδια που μπήκαν στο δρόμο της, συνεχίζει να διαβαίνει το δρόμο της ανόδου. Ο Α.Σ. βρίσκεται σε άμεση και αγαστή συνεργασία με την ΠΑΕ για ακόμα ένα σημαντικό πρότζεκτ, την ανάπλαση του «Κλεάνθης Βικελίδης». Του «σπιτιού» του ΑΡΗ.

Μεγάλη είναι η προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα τμήματα. Μία από τις πρώτες προτεραιότητες παραμένει η άνοδος του ΑΡΗ και αγωνιστικά, ώστε να φτάσει στο σημείο που του αρμόζει ως σύλλογος σε όλο το φάσμα του. Οι επιτυχίες των τμημάτων του Α.Σ. τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο, μας γεμίζουν με πίστη, αισιοδοξία, αλλά και«δίψα» για ένα καλύτερο μέλλον.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια για την ανάπτυξη των Ακαδημιών του συλλόγου. Ένα κομμάτι που αποτελεί την «κυψέλη» του ΑΡΗ και βγάζει τους νέους πρωταγωνιστές, σε όλα τα αθλήματα.

Η πορεία προς την κορυφή μόλις ξεκίνησε. Και θα τη βαδίσουμε μαζί…

To Top