ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Αυστραλοί… αποθέωσαν τον Τζέγκο για το ντεμπούτο του στον Άρη!

Ο Τζέιμς Τζέγκο ήταν από τους κορυφαίους του Άρη στη πρεμιέρα κόντρα στη Λαμία και οι Αυστραλοί τον αποθέωσαν γιατί ήταν το δικό του… κεφάλι που έσωσε τους κίτρινους στη φάση του γκολ των φιλοξενουμένων που ορθώς ακυρώθηκε.

Ο Αυστραλός μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση που η Λαμία λίγο έλειψε να κάνει το 0-2 από μια λανθασμένη κεφαλιά του Κρίστιαν Λόπεθ προς την εστία του Κουέστα.

Δεν φοβήθηκε να βάλει το κεφάλι του πάνω στη γραμμή και να “σώσει” τον Άρη από ένα δεύτερο γκολ, γιατί εν τέλει ορθώς ο Διαμαντόπουλος έδωσε φάουλ υπέρ του Τζέγκο.

“Ο Αυστραλός μέσος Τζέιμς Τζέγκο είχε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον Έλληνα… γίγαντα Άρη, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε με 3-1 στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος”, ανέφεραν οι Αυστραλοί και περιέγραψαν τη φάση που έκανε τον Τζέγκο να ξεχωρίσει την περασμένη Παρασκευή.

“Ο Τζέγκο ξεκίνησε το παιχνίδι και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στο ντεμπούτο του με την ομάδα, μόλις ένα μήνα αφού υπέγραψε στους Έλληνες και ήταν θεμελιώδης στις αμυντικές και επιθετικές προσπάθειες του Άρη που τελικά κέρδισε τη Λαμία”, ανέφεραν μεταξύ άλλων.

To Top