Ερασιτέχνης για το πόλο: «Η επιστροφή ήταν μόνο η αρχή! Κάθε προσπάθεια ώστε ο Άρης να είναι αντάξιος του ονόματός του»

Με μήνυμά του ο ΑΣ Άρης δηλώνει ότι θα σταθεί δίπλα στο τμήμα πόλο για τη μεγάλη προσπάθεια πλέον στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά: «Ήταν το 2002 όταν η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ αγωνιζόταν για τελευταία φορά στην Α1. Έκτοτε, προσπάθησε πολλές φορές να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Κάτι που συνέβη στις 18/7/2021.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν πανάξια την άνοδο στα «σαλόνια» της Υδατοσφαίρισης, παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, που προέρχονται κυρίως από τα παρελκόμενα της πανδημίας του Covid-19. Σε ένα πρωτάθλημα (Α2) που διήρκεσε λιγότερο από 1,5 μήνα, ο ΑΡΗΣ έδειξε την ποιότητά του, αλλά και το χαρακτήρα του.

Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε μεθοδική και σκληρή δουλειά, από όλους. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θέλει να συγχαρεί τους συντελεστές της ανόδου:

*Τον προπονητή, Μανώλη Γούναρη, το συνεργάτη του Κώστα Παυλίδη και το σταφ της ομάδας.

*Τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος Υδατοσφαίρισης, Παναγιώτη Χατζίδη.

*Τους Εφόρους της ανδρικής ομάδας, Κωνσταντίνο Μέμμο και Πασχάλη Καραγιάννη.

*Τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Οικονομικών Υδατοσφαίρισης και Υπεύθυνο Ακαδημιών του τμήματος, Στράτο Βλασακίδη.

* Και φυσικά όλους τους αθλητές που οδήγησαν τον ΑΡΗ στην άνοδο: Τσακίρη, Θεοχάρη, Παπαμανωλιουδάκη, Ζαρκαντζά, Αλιαπούλιο, Ε. Παυλίδη, Μουρατίδη, Κουνέλα, Χ. Παυλίδη, Σολογάνη, Σιώπκα, Σαλαμάνη, Τάτση.

Φυσικά η προσπάθεια δε σταματά εδώ. Η επιστροφή στα «σαλόνια» ήταν μόνο η αρχή. Ο Α.Σ. και το τμήμα Υδατοσφαίρισης θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε ο ΑΡΗΣ να είναι αντάξιος του ονόματός του και των τεσσάρων πρωταθλημάτων του. Μετά από την απαραίτητη ξεκούραση, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν».

To Top