Σε ανοδική πορεία όλα τα τμήματα του ΑΣ Άρης και η δέσμευσή του για διαρκή στήριξη

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής του ο ΑΣ Άρης κάνει αναφορά και στα υπόλοιπα τμήματα του, τα οποία, όπως και το πόλο, βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Αναλυτικά: «Η επιτυχία της ομάδας Πόλο ήταν μόνο η αρχή για τον ΑΡΗ. Στόχος του Α.Σ. ήταν, είναι και θα είναι αρχικά η επιστροφή των ομαδικών τμημάτων του συλλόγου στις μεγάλες κατηγορίες των αθλημάτων τους και στη συνέχεια η καθιέρωσή τους στα υψηλά στρώματα. Αυτό είναι ένα «πρέπει» της διοίκησης του Ερασιτέχνη από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου, το 2019, έστω κι αν ο Covid-19 έβαλε προσωρινό «Stop», αφού τα περισσότερα πρωταθλήματα είτε διακόπηκαν, είτε δε διεξήχθησαν καν.

Ελπίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι η συνέχεια θα δοθεί με την ομάδα Πόλο Γυναικών, η οποία στις 6/8 ξεκινά τη δική της προσπάθεια για την επιστροφή στην Α1, με τη συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Σειρά θα πάρει η νέα αγωνιστική σεζόν, με την ελπίδα να διεξαχθεί κανονικά, χωρίς άλλα εμπόδια από την πανδημία.

*Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών «χτίζεται» με μοναδικό στόχο την επιστροφή στη Volley League.

*Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών φιλοδοξεί να επιστρέψει στην Α1 και ήδη γίνονται οι σχετικές κινήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

*Οι ομάδες Ποδοσφαίρου Γυναικών, Βόλεϊ Γυναικών και Μπάσκετ με Αμαξίδιο βρίσκονται ήδη σε υψηλό επίπεδο στις «μεγάλες» κατηγορίες και στόχος είναι μία ακόμα καλύτερη πορεία.

*Η ομάδα Χάντμπολ Ανδρών ξεκινά την αναρρίχησή της αρχικά για την άνοδο στην Α2 και στη συνέχεια για τη μεγάλη κατηγορία.

*Στα ατομικά αθλήματα, οι διακρίσεις σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο έρχονται σωρηδόν και η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη.

*Οι Ακαδημίες του συλλόγου μας εμπλουτίζονται συνεχώς με έμψυχο δυναμικό, πάντα με γνώμονα τα σωστά πρώτα βήματα στον αθλητισμό και τη στελέχωση των ανδρικών και γυναικείων τμημάτων.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ κάνει το παν και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να κάνει το παν για τη συνεχή πρόοδο των τμημάτων του. Η ραγδαία αύξηση των μελών του Ερασιτέχνη δείχνει τη δυναμική του συλλόγου και απώτερος στόχος είναι να ξαναγίνει ο ΑΡΗΣ ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα και σε αγωνιστικό επίπεδο».

To Top