Ερευνάται για ντόπινγκ ο Καρίμ Τζάλοου της Ουλμ

Ο Καρίμ Τζάλοου έχει «μπλέξει» με τη γερμανική αρχή κατά του ντόπινγκ, καθώς δεν έδωσε το «παρών» σε τρεις ελέγχους κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Τζάλοου έχασε τρεις ελέγχους ντόπινγκ σε μια περίοδο 12 μηνών, κάτι που προκάλεσε την ανάγκη έρευνα. Η συνήθης ποινή που μπορεί να αντιμετωπίσει ο παίκτης είναι δύο χρόνια αποκλεισμός. Μπορεί να μειωθεί το πολύ σε ποινή ενός έτους, σημειώνει η BILD.
Λόγω της εμπειρίας του παίζοντας για την εθνική ομάδα της Γερμανίας, ο Τζάλοου ανήκει σε μια κατηγορία παικτών που πρέπει να αναφέρουν το πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην εξειδικευμένη εφαρμογή Adams (Anti-Doping Administration and Management System) ώστε οι αξιωματικοί ελέγχου αντιντόπινγκ να μπορούν να του κάνουν τεστ απροειδοποίητα ανά πάσα στιγμή.

Οι παίκτες πρέπει να παρέχουν ένα παράθυρο 60 λεπτών μεταξύ 6 π.μ. και 11 π.μ. κάθε μέρα, κατά τη διάρκεια του οποίου μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους για έλεγχο ντόπινγκ. Διακοπές, προπονήσεις, και παιχνίδια καταγράφονται επίσης στην εφαρμογή. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Τζάλοου είτε απέτυχε να αναφέρει τις απαιτούμενες λεπτομέρειες είτε έχασε τις εξετάσεις.

To Top