Ερωτηματικά γιατί δεν εμφανίστηκε επιστολή του επενδυτή στο φάκελο του 99!

Η αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 απορρίφθηκε για πολλούς λόγους. Άλλοι φαίνεται πώς αποτελούν λάθη σε επίπεδο μαθηματικών πράξεων και άλλοι λάθη ουσίας.

Όπως π.χ. ότι εμφανίστηκε αρνητικός ισολογισμός, δεν εμφανίστηκε “ζεστό χρήμα” ή έστω κάποιες επιστολές υποψήφιων που θα δήλωσαν πρόθεση να καλύψουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Με βάση τα όσα υποστηρίζουν δημόσια οι νομικοί του Άρη, εάν η ΠΑΕ κατέθετε επιστολή ή επιστολές υποψήφιων στον φάκελο, με την πρόθεση να επενδύσουν στην ομάδα, τότε θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό το αποτέλεσμα της έδρας, μια και αποτελούσε ένα μεγάλο μπόνους στην συνολική προσπάθεια!

Και εδώ γεννάται ένα ερώτημα:

Από τη στιγμή που ο υποψήφιος επενδυτής Γιάννης Κωνσταντινίδης θα μπορούσε είτε με προφορική εξέταση (προφανώς και είναι δικαίωμα του να μην επιθυμούσε τη δημόσια εμφάνισή του), αλλά κυρίως με επιστολή του (η οποία δεν θα ήταν ούτως ή άλλως δεσμευτική και δεν θα ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό παρά μόνο στην έδρα του δικαστηρίου) να αναφέρει στο δικαστήριο την επιθυμία να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, γιατί δεν το έκανε; Του ζητήθηκε και αρνήθηκε και γιατί; Ή δεν του ζητήθηκε καν και γιατί; 

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή, που οι συνομιλίες Κωνσταντινίδη-διοίκησης γίνονται επί 2,5 μήνες και είχε ήδη προσυμφωνήσει (κατά τη δήλωση του Ηλιάδη) ότι θα επένδυε στην ΠΑΕ εάν αυτή έμπαινε στο άρθρο 99!

Είναι ένα σημείο που χρειάζεται να ριχθεί φως και να διευκρινιστεί στον κόσμο του Άρη.

To Top