ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΕΣΑΚΕ: Ματς της εβδομάδας το Περιστέρι-Άρης

Το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με Περιστέρι χαρακτηρίστηκε ως ο αγώνας της αγωνιστικής από τον ΕΣΑΚΕ, καθώς είναι σημαντικό στη μάχη της τετράδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

“Δύο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και τα πολλά ανοιχτά «μέτωπα» επιβεβαιώνουν ότι παρακολουθούμε ένα από τα συναρπαστικότερα Πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων. Το ντέρμπι του Περιστερίου bwin με τον Άρη Midea (16/3, 17:15, ΕΡΤ3) αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολλά ως προς την πρώτη τετράδα.

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και τα πολλά ανοιχτά «μέτωπα» επιβεβαιώνουν ότι παρακολουθούμε ένα από τα συναρπαστικότερα Πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων. Το ντέρμπι του Περιστερίου bwin με τον Άρη Midea (16/3, 17:15, ΕΡΤ3) αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολλά ως προς την πρώτη τετράδα.

Το Περιστέρι bwin (3ο, 13-7) προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Carna και ο απολογισμός του στον δεύτερο γύρο έφτασε στο 7-2. Αυτό θα είναι το τελευταίο, εντός έδρας παιχνίδι του στην κανονική περίοδο έχοντας ως τώρα απολογισμό 8-2. Αν καταφέρει να νικήσει το Σάββατο, θα «πιάσει» το περσινό ρεκόρ του. Οι «κυανοκίτρινοι» ηττήθηκαν φέτος στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» μόνο από τον Παναθηναϊκό AKTOR (64-66) και τον Ολυμπιακό (67-85). Αν προσθέσουν μία ακόμη νίκη θα «κλειδώσουν» την 3η θέση της κανονικής περιόδου.

Ο Άρης Midea (5ος, 11-9) ηττήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του από τον Προμηθέα εκτός και το Μαρούσι εντός έδρας. Αυτές οι ήττες κατέστησαν «μονόδρομο» τη νίκη στο Περιστέρι προκειμένου να διατηρήσει πιθανότητες για την τετράδα πριν την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ρεκόρ 5-5 μακριά από το Nick Galis Hall και έχει ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη, αφού με αυτήν θα κλείσει την κανονική περίοδο έχοντας θετικό συντελεστή, εκτός έδρας αποτελεσμάτων για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2015-16 (9-4)”.

 

 

To Top