ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μάντζιος: “Θα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό, θέλουμε με κάθε τρόπο το κύπελλο”

Ο Άκης Μάντζιος, ο Γιώργος Γκουγκουλιάς και ο Μιχάλης Παναγίδης ήταν καλεσμένοι στον Τομέα ΜΜΕ των ΙΕΚ Δέλτα και μίλησαν στους σπουδαστές, ενώ δέχθηκαν και ερωτήματα για την φετινή πορεία του Άρη, τα πλέι οφ και φυσικά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων Άκης Μάντζιος ανέφερε: «Και στην πρώτη θητεία, η ομάδα είχε υψηλές θέσεις, υπήρχε συνέπεια αγωνιστική και αυτή τη χρονιά στο κύπελλο πάμε καλά. Στο πρωτάθλημα είχαμε αρκετές ατυχίες και θέλαμε χρόνο. Μείναμε πίσω, αλλά θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Η παρουσία στον τελικό Κυπέλλου είναι μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν κορμό και να έχουμε μια βάση παικτών. Αυτός είναι ο σκοπός μας”.

Για τη διαχείριση ενόψει του τελικού είπε: “Υπάρχει άγχος και πίεση, λογικό όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα με κόσμο. Πιστεύω σε όλους και θέλουμε με κάθε τρόπο το κύπελλο. Μετά από τόσα χρόνια θα είναι μεγάλη επιτυχία μια κατάκτηση τίτλου. Δώσαμε περισσότερο προτεραιότητα στο κύπελλο, αλλά μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα. Δεν θέλει άγχος ο τελικός, είναι μεγάλο το κίνητρο. Είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς και θέλουμε να κερδίζουμε. Θα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Η διακοπή είναι καλή, γιατί θα πάρουμε ανάσες».

To Top