Εσείς ποιο όνομα θέλετε για την Λέσχη Φίλων Άρη;

Η Λέσχη Φίλων Άρη αλλάζει όνομα, μετά τη νέα νομοθεσία. Οι σύνδεσμοι φιλάθλων θα λέγονται Λέσχες. Υπάρχει μια νέα πραγματικότητα βάσει νόμου, που επιβάλλει την αλλαγή του ονόματος. Το PRESSARIS ζητάει τις προτάσεις των αναγνωστών του, παράλληλα με τη θεσμική και πρωταρχικής σημασίας διαδικασία που πραγματοποιεί η Λέσχη Φίλων Άρη. Προτάσεις τις οποίες θα κοινοποιήσουμε στο διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης…

Ήδη υπάρχουν πολλές προτάσεις για την αλλαγή ονόματος, η οποία θα αποφασιστεί από το σώμα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 6 Φεβρουαρίου. Τα μέλη της Λέσχης μπορούν να ψηφίσουν το νέο όνομα, όπως θα προκύψει!

Διαβάστε ποια είναι τα μέχρι στιγμής… προτεινόμενα ονόματα και πώς «τρέχει» η διαδικασία από τον Φορέα. 
Υπενθυμίζουμε τη σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά :
“Ένα εκ των θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης της έκτακτης ΓΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ είναι η αλλαγή ονόματος του Φορέα, ανάγκη που προέκυψε από τη μετονομασία και μετεξέλιξη των Συνδέσμων οπαδών σε «Λέσχες Φίλων», όπως επιβάλλουν ο Νόμος 3708/2008 και ο νέος αθλητικός Νόμος (άρθρο 7).

Απευθυνόμενοι σε μέλη-εθελοντές ομάδων εργασίας που έχουν δηλώσει ως αντικείμενο ενασχόλησης το marketing οι προτάσεις μετονομασίας που κατατέθηκαν είναι οι εξής:

* Λέσχη Μετόχων ΑΡΗ
* Λέσχη Μελών ΑΡΗ
* Κοινωνία Μελών ΑΡΗ (απόδοση του ARIS members Society)
* Κοινωνία Μετόχων ΑΡΗ
* Σωματείο Μετόχων ΑΡΗ
* Λέσχη ΑΡΗ

Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε νέα ονομασία περιλαμβάνει τον όρο Λέσχη ενδέχεται να συντηρήσει τη σύγχυση μεταξύ του Φορέα μας και των Συνδέσμων όπως αυτοί θα μετονομασθούν.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, όλες οι προτάσεις, μαζί με τις δικές σας που μπορείτε να στείλετε στο [email protected]“>[email protected]ή να καταθέσετε ενώπιον της έκτακτης ΓΣ, θα τεθούν σε ψηφοφορία στην έκτακτη ΓΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2011».

 

Παράλληλα, το PRESSARIS ζητάει τη γνώμη, τις προτάσεις και τις σκέψεις των αναγνωστών του, προκειμένου να συμβάλλουμε και εμείς στο μέτρο το δυνατό για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο, να βάλουμε ένα λιθαράκι με τις όποιες μας δυνάμεις στις δημοκρατικές διαδικασίες που πραγματοποιεί ως πρωτοπόρος η Λέσχη.

Περιμένουμε στο [email protected]” τη δική σας πρόταση για την Λέσχη Φίλων Άρη.

To Top