Κιτρινόμαυρη τρέλα και αποθέωση στα Βασιλικά! (photostory)

Η καρδιά του Άρη χτυπάει παντού… Μια ακόμη απόδειξη ήταν η σημερινή εκδήλωση στα Βασιλικά, εκεί όπου ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο Σωκράτης Διούδης και ο Τάσος Θέος γνώρισαν την αποθέωση… Στιγμές μοναδικής κιτρινόμαυρης τρέλας και αγάπης… Το PRESSARIS ήταν εκεί και σας παρουσιάζει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Η αφορμή; Το παρόν στην κοπή της πίτας των ακαδημιών του Αετού Βασιλικών έδωσαν ο προπονητής της ομάδας Κ-17 Τάσος Θέος, καθώς και οι Γιάννης Γιαννιώτας και Σωκράτης Διούδης. 

Όπως ήταν φυσικό οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη «πολιορκήθηκαν» από τα παιδιά των ακαδημιών, μοίρασαν πολλά αυτόγραφα, εισέπραξαν αγάπη και αποθεώθηκαν. Μάλιστα, χάρισαν και στο σύλλογο δύο φανέλες με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας!

vasilika-elpida-dio-gianΣτο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, ο τερματοφύλακας του Άρη μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη υπογραμμίζοντας ότι: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε μια όμορφη εκδήλωση. Το κιτρινόμαυρο στοιχείο είναι ιδιαίτερα έντονο στα Βασιλικά. Βλέποντας αυτά τα παιδιά θυμόμαστε και εμείς κάποτε έτσι ξεκινήσαμε. Γενικά είδαμε μια πολύ όμορφη εκδήλωση και έχουμε όμορφα συναισθήματα».

Αρκετά από τα μικρά παιδιά, αυριανοί ποδοσφαιριστές ζήτησαν να μάθουν τα… μυστικά των Γιαννιώτα, Διούδη για τη θέση που παίζει ο καθένας και φυσικά αυτοί ανταποκρίθηκαν με χαρά, ικανοποιώντας κάθε ερώτηση και απορία τους… Όμορφες πράγματι στιγμές…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αετός Βασιλικών έχει και αυτός ως χρώματα του το κίτρινο και το μαύρο, κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι. Όταν ιδρύθηκε η ομάδα, δεν είχε φανέλες για να αγωνιστεί. Έτσι οι άνθρωποι της ζήτησαν από τον Άρη να τους δώσει κάποιες δικές του και έτσι καθιέρωσαν ως βασικά χρώματα τους τα κιτρινόμαυρα.

Όπως επίσης, αξίζει να επισημάνουμε τις δραστηριότητες των… κιτρινόμαυρων Ακαδημιών του Αετού Βασιλικών:
Συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, συμμετοχή σε τουρνουά εντός και εκτός νομού, προετοιμασία της ομάδας πριν από την έναρξη της χρονιάς, διοργάνωση τουρνουά Ακαδημίας με σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, διαλέξεις με ψυχολόγους-διατροφολόγους, εκδηλώσεις για το περιβάλλον και την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, σεμινάρια διαιτησίας, τουρνουά παλαιμάχων, διάφορες κοινωνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν περίπου 100 παιδιά, που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, χωρισμένα σε τμήματα ανάλογα με την ηλικία: bambini, junior, προπαιδικό, παιδικό, ενώ λειτουργεί σχολή τερματοφυλάκων με τρεις προπονητές.

* Στις φωτογραφίες (1) ο Γιαννιώτας βραβεύει νεαρό αθλητή του Αετού, (2) οι Γιαννιώτας, Διούδης με την Ελπίδα Φαρδογιάννη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την εκδήλωση:
{gallery}karaoglanidis/vasilika{/gallery}

To Top