Εσπανιόλ – Σεβίλλη 2-3: Έκανε τα εύκολα – δύσκολα, αλλά επιτέλους νίκησε!

Τι κι αν βρέθηκε να προηγείται με 3-0; Η Σεβίλλη το έκανε θρίλερ στο φινάλε αφού επέτρεψε στην Εσπανιόλ να μειώσει σε 3-2, αλλά τουλάχιστον άντεξε έως το τέλος και έκανε σεφτέ στις νίκες στη La Liga.
Γκέλες, βαριές ήττες, γκρίνια, μουρμούρα, απογοήτευση. Στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου η Σεβίλλη έχει εγκλωβιστεί σε μια ζοφερή κατάσταση γεμάτη πίκρα, όμως αυτή τη φορά βρήκε λόγο να χαμογελά. Αν και προβλημάτισαν ξανά επιτρέποντας στην Εσπανιόλ να μειώσει στο γκολ ενώ είχαν προηγηθεί με 3-0, οι Ανδαλουσιανοί τελικά επικράτησαν 3-2 μαχόμενοι με δέκα παίκτες από το 84΄και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη σε Ισπανία και Ευρώπη.

Το ξεκίνημα μάλιστα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τη Σεβίλλη, η οποία μόλις στο 1΄πήρε το προβάδισμα με τον Λαμέλα. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Κάρμονα που με δυο γκολ στο 26΄και στο 45΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και προς στιγμήν φάνηκε να μετατρέπει την αναμέτρηση σε έναν ευχάριστο περίπατο για τους φιλοξενούμενους.

Το ασφαλές προβάδισμα ωστόσο… παραχαλάρωσε τη Σεβίλλη που είδε τον Χοσέλου να μειώνει αρχικά σε 3-1 από το σημείο του πέναλτι (45+3΄), προτού ο Μπρέιθγουεϊτ βάλει για τα καλά στο παιχνίδι την Εσπανιόλ, διαμορφώνοντας το 3-2 (62΄). Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τη Σεβίλλη όταν ο Λαμέλα αποβλήθηκε στο 84′ όμως τελικά το σύνολο του Λοπετέγκι άντεξε έως το τέλος και έκανε σεφτέ στις νίκες στη La Liga.

To Top