ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ετέμπο: “Χαρούμενος για τη νίκη, θέλουμε διαχείριση της πίεσης”

Χαρούμενος για την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη, ήταν ο Πίτερ Ετέμπο καθώς αυτή συνδυάστικε με μια δύσκολη – έστω – νίκη απέναντι στον Ιωνικό.

Ο Νιγηριανός μέσος μιλώντας στη Nova αναφέρθηκε στο άγχος που είχε η ομάδα του στο συγκεκριμένο ματς αλλά και στις αντιδράσεις της στη ροή του ματς που έφεραν την νίκη! Ο Ετέμπο τόνισε πως ο Άρης πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται το άγχος τουλ ελπίζοντας πως εάν μάθει από τα λάθη του θα βελτιωθεί πάρα πολύ στη συνέχεια.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που ήρθε στην πρώτη μου εμφάνιση. Είμαι χαρούμενος γιατί με αυτή τη νίκη κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Ήταν μια σημαντική νίκη σε ένα ματς όπου παρουσιαστήκαμε αρκετά αργοί και νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη διαχειριστήκαμε το άγχος που είχαμε ως ομάδα και αντιδράσαμε σωστά.

Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε αυτό το συναίσθημα και την πίεση για να μπορούμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια. Υπάρχουν στιγμές που δεν έχει σημασία το αν παίζεις καλά ή πολύ καλά, αλλά προέχει η ουσία. Να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω πως πρέπει να παίζουμε και για το αποτέλεσμα. Ελπίζω πως στη συνέχεια η ομάδα θα βελτιωθεί…” είπε μεταξύ άλλων ο Πίτερ Ετέμπο.

To Top