ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρντιου: “Μεγαλύτερη ασφάλεια στο κέντρο με Ετέμπο, χρωστούσαμε το μαχητικό πνεύμα στους φιλάθλους”

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε πιο αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου για τα στοιχεία που του άρεσαν αλλά και αυτά που επιβάλλουν βελτίωσης.

Αναλυτικά ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε:

“Το ημίχρονο ήταν σημαντικό για εμάς. Χρειαζόμασταν ψυχραιμία, όπως επίσης και μεγαλύτερη ασφάλεια στο κέντρο σε σχέση κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό το καταφέραμε με τον Ετέμπο. Από εκεί και πέρα δεν δημιουργούσαμε αρκετά και έπρεπε να προσθέσουμε παίκτες για να γίνουμε πιο απειλητικοί. Επιδείξαμε μαχητικό πνεύμα στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι το οποίο χρωστούσαμε στους φιλάθλους μας. Θα ήθελα να σκοράρουμε πρώτοι και να βάλουμε περισσότερα τέρματα αλλά δεν γίνονται όλα όπως θέλουμε.”

Για την παρουσία του Ετέμπο: “Το αρχικό σχέδιο ήταν να αγωνιστεί για κάποια λεπτά, όχι ολόκληρο 90λεπτο, όμως έμεινε μέχρι το τέλος για να κρατήσουμε στην άμυνα. Θα τον αγαπήσετε, προσδίδει σιγουριά και ακόμα δεν είναι στο 100%. Θα προσθέσει πολλά από τα στοιχεία που μας λείπουν.”

Για το πόσο απέχει η ομάδα από αυτό που οραματίζεται: “Σήμερα υπήρχαν στοιχεία που με ευχαρίστησαν αλλά είναι πολλά αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε. Βλέπω μια ομάδα με αυτοπεποίθηση στις προπονήσεις αλλά η πίεση του αποτελέσματος, μας πίεσε σήμερα και δεν βγάλαμε τον πραγματικό μας εαυτό στο πρώτο ημίχρονο…”

Για τον “εκλεκτό” της επίθεσης: “Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στη θέση “9” χρειαζόμαστε ενίσχυση. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος θα παίζει, παρακολουθώ τις προπονήσεις και κρίνω ανάλογα. Χρησιμοποιώ τον Γκρέι και τον Ζερβίνιο. Είναι σημαντικός πως σκόραραν αμφότεροι σήμερα. Δεν κάναμε το τέλειο, όμως παλέψαμε για την ανατροπή και με σύμμαχο τον κόσμο τα καταφέραμε.”

To Top