ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζει Μαρτίνες για αντί-Τόνσο, η περίπτωση Γιουνές

Ένα από τα δύο μεγάλα ερωτηματικά του Σάββα Παντελίδη καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ήταν ο Μάρτιν Τόνσο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Αργεντινός μπορεί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ να ανέβασε ρυθμό και να συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας χθες, όμως δεν είναι έτοιμος καθώς έχασε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας και ενδεχόμενη συμμετοχή του θα είναι ένα μεγάλο ρίσκο από πλευράς Παντελίδη.

Έτσι, ο προπονητής του Άρη ετοιμάζει τον Νίκο Μαρτίνες για να καλύψει το κενό του Μάρτιν Τόνσο στην αρχική ενδεκάδα, εφόσον συνεχίσει και στην Τούμπα με σχηματισμό 4-2-3-1 και χρειαστεί καθαρόαιμο “δεκάρι”. Άλλωστε ο συμπατριώτης του Τόνσο, είναι ένας τεχνίτης ποδοσφαιριστής με κάθετη πάσα και σουτ από τον άξονα και παρότι ανασταλτικά δεν είναι και τόσο καλός, μπορεί να φανεί πολύτιμος σε ένα τέτοια παιχνίδι.

Στο μυαλό όμως του 53χρονου κόουτς υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Χαμζά Γιουνές και ως “δεκάρι” να παίξει ο Νικολά Ντιγκινί.

Σενάριο που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, καθώς ο Τυνήσιος λείπει αρκετό καιρό, δεν έχει ρυθμό στο παιχνίδι του, ενώ η ταχύτητά του ίσως αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας σε ένα τέτοιο ματς. Ο Άρης θα θέλει να χτυπήσει με κόντρα επιθέσεις και ο Γιουνές έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τέτοιου είδους παιχνιδιού.

To Top