ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ασφάλεια που προσφέρει ο Βέλεθ…

Κι αν για τον Μάρτιν Τόνσο ο Σάββας Παντελίδης έχει ένα δίλημμα στο μυαλό του ως προς τον αντικαταστάτη του, για τον Γιώργο Δεληζήση δεν ισχύει το ίδιο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Φραν Βέλεθ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του Άρη για να καλύψει το κενό του αρχηγού των “κιτρινόμαυρων” και η αλήθεια είναι πως προσφέρει μεγάλη ασφάλεια. Είναι τέτοια η ποιότητά του ως παίκτης, που κανείς δεν ανησυχεί για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στο κέντρο της άμυνάς της.

Ο Ισπανός μετά τον τραυματισμό του, στα δύο τελευταία ματς ξεκίνησε από τον πάγκο, έχοντας χάση τη θέση του από τους Δεληζήση και Ροζ που τα πήγαν περίφημα όσο αυτός έλειπε. Τώρα, θα έχει την δυνατότητα να την κερδίσει πίσω, καθώς από τη στιγμή που δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο Γιώργος Δεληζήσης θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα παίζοντας στο πλευρό του Λίντσεϊ Ροζ.

Οι δυο τους αν και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος από την αρχή ενός αγώνας, έχουν την μικρή εμπειρία του προηγούμενου ματς με τον Πανιώνιο, όπου έπαιξαν μαζί στο κέντρο της άμυνας, μόλις αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Δεληζήσης.

To Top